• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
kochane ciocie z BB moja Zuzia jest nareszcie z nami :)
Bylo ciezko ale dalismy rade :)
Oto ona:

img5961dg0.jpg
img5962fl7.jpg
img5963uc4.jpg
img5968ff5.jpg

Urodzona silami natury o 17:53. Wazy 3800. Nie wiem ile mierzy bo nie zdazylem na pierwsza kapiel. Apgar 10 pkt

zerkam tylko kontrolnie ile was jeszcze zostalo :-D gratuluje wszystkim mamom i tatom. moj maz spisuje sie fantastycznie, nie myslalam ze faceci moga byc tak czuli i lubic przewijanie!!! :-D do zobaczenia na watkach dla mam.

Iwonka, Aneta, Szwarou duuuużeee gratulacje :-).
Iwonka te przyśpieszacze chyba pomogły w szybkim porodzie.
Aneta współczuję przykrego porodu ale najważniejsze że masz to za sobą a dzieciątko przy sobie.
Szwarou śliczna córeczka :tak:. Zdradź tylko proszę w którym szpitalu urodziła się wasza dzidzia.

dzisiaj cały dzień gdzieś urzędowaliśmy. Na długim spacerze, na grilu na wyspie, na którą dopłyneliśmy łódką. Mili miała nieprawdopodobną frajdę (oczywiście miała też kapok :tak:).
Zaliczyłam też "glebę". Przewróciłam się, niegroźnie, ale brzuch mnie nieco pobolewał. Przeszło. Jestem chyba niezniszczalna jeżeli chodzi o przyspieszanie porodów (celowe bądź niecelowe) :-D:-D.

a Ty tez z Poznania :)
rodzilismy na Polnej

Puki co nie moge narzekac. Trafilismy tylko na jedna niefajna pania doktor. Za to bardzo fajne polozne jak do tej pory i naprawde swietnego lekarza (Marcin Przybylski)
Porodowka troche steryla - nie udalo nam sie wprowadzic mamy Beaty na chwile (trafilismy na jakas zołze bo dzien wczesniej szwagierka 3 godziny z nia siedziala) no i wizyty w dzien tygodnia tylko od 15-19 a w sob-nd od 13. Raczej jestesmy zadowoleni - no i biorac pod uwage najlepszy w Poznaniu sprzet neonatologiczny chyba warto tam probowac. Nie nastawiaj sie tylko ze tam (lub tam gdzie wybierzesz) trafisz. My mielismy szczescie bo 3 godziny wczesniej otwarli przyjecie. I ciagle ktoras rodzi - naprawde duzy ruch. Ale gdzie nie trafisz tam pewnie bedzie dobra opieka. No i oczywiscie standartowe pytanie: kto prowadzi ciaze. Nie wiem czy lepiej patrza jak jest lekarz ze szpitala w ktorym chcesz rodzic ale mam takie podejzenia. W kazdym razie mielismy szczescie trafic na naszego lekarza i poprosil polozne o dobra opieke nad nami :)

Nie moge sie napatrzyc na moja Zuzanke :)

kochane ciocie z BB moja Zuzia jest nareszcie z nami :)
Bylo ciezko ale dalismy rade :)
Oto ona:
Urodzona silami natury o 17:53. Wazy 3800. Nie wiem ile mierzy bo nie zdazylem na pierwsza kapiel. Apgar 10 pkt
Śliczna. Gratulacje!!! A te fotki prosto z sali porodowej to prawdziwy skarb. Gratuluję tatusiowi nerwów ze stali :tak:.

Życzę dobrej nocy. Moze jutro czas przyjdzie na nas...

Dzień dobry.

Co to - wszystkie nierozdwojone rodzą?

Obudziłam się dzisiaj po 4tej i nie mogłam zasnąć ale na szczęście po jakiejś 1-1,5h usnęłam :baffled:. A poza tym dzidzia nadal tam gdzie była :crazy:

reklama
Dzień dobry.

Co to - wszystkie nierozdwojone rodzą?

Obudziłam się dzisiaj po 4tej i nie mogłam zasnąć ale na szczęście po jakiejś 1-1,5h usnęłam :baffled:. A poza tym dzidzia nadal tam gdzie była :crazy:
Hej no ja jeszcze nie rodzę mimo tylu alarmów....czyżbyśmy były ostatnie, chcę zaraz wydrukować listę majówek i posprawdzać co i jak....;-):tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry