Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I Tobie również przesyłam najserdeczniejsze życzenia imieninowe - szybkiego bezbolesnego i łatwego porodu. Moze dzisiaj? ;-)Joannaon - najlepsze życzenia imieninowe, może dziś dostaniemy prezencik i urodzimy (ja tez mam dziś imieninki)
Buziaki. Zjem ciacho imieninowo/dniowomatkowe po południu i jadę ;-) oj tak bym chciała. Oby to były wieszcze słowaJa obstawiam!!! To tak w podziękowaniu za to, że obstawiałas mnie tak twrado i wkońcu się udało ;-):-), no i obstawiam te, które myslałam, że już rozdwojone, wchodze a tu, jeszcze 2 w 1, a wysyłając sms-a miałam ogromny problem do kogo by tu wysłać, żeby trafić, by również na porodówce w tym czasie nie była i teraz się odwdzięczam...ode mnie info przekazałaś, więc zmykaj na porodówkę ;-)
. Mam nadzieję, że wywołasz wilka z lasu
. Pozdrawiam.Cieszę się, że udało sięz laktacjąA to zdjęcia mojego Pisklaka ze szpitala
. Ależ ma włoski ten Twój Szymuś. Fajniusi jest
.I ja zostaję z Tobą... Może jutro Ci się uda...Iwonka
GRATULACJE, a tak się nastawiałaś na wywołanie i wywołałaś wilka z lasu, a raczej córcię z brzuszka i to jak szybko.
Więc ja zostaję na szary koniec.![]()

wagą Twojej córci. Szybki poród jak marzenie. Wszystkiego dobrego!!! Powodzenia, trzymam kciuki!Przed chwilą pani doktor zadecydowała że przebije pęcherz. Powinno szybciej pójść. Może do wieczora się uda.

U mnie zero jakichkolwiek dolegliwości czy zwiastunów porodu. Oprócz dziwacznych humorów, które odbijają się na moich bliskich, czuję się rewelacyjnie