reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Wiem ze sie za wczesnie nie kupuje :-) tez tak slyszalam chociaz tyle mojego ze w internecie poogladam. A z drugiej strony mojego brata dzidzia ma 7 dni, a dzidzia siostry meza ma 2 mc wiec moze on faktycznie sie naoglada. Moze dam mu troche czasu ......
Anula no to masz wesolo hehe, moj maz ostatnio jak lezelismy mowi nagle " otworz buzie " ja sie patrze ale mysle zobacze co jest a on mi do buzi mowi " halo tata do brzucha odezwij sie " ja mowie ze to nie tak dziala, bo naogladal sie plyty pampers ze dziecko w brzuszku slyszy :-) ubaw mialam niesamowity

reklama
:-)Ogladalam zdjecia brzuszkow :-) ale superanckie, ja jestem plaska :-(ale za to rozmiar C zaczyna byc maly, zalezy od biustonosza. Mam nadzieje ze wieksze nie beda albo to tylko tak na poczatku, u was duzo sie zmienilo ?

Wiktoria - No ja mam teraz C a miałam małe B i nadal się powiększają. W pierwszej ciąży w ciąży urosły mi do dużego C a z nawałem mlecznym to chyba DD było wiem, że wyglądałam strasznie śmiesznie z taką dojarnią hi hi

Ja tez ogladalam ten serial na dwojce i oczywiscie sie poplakalam ze wzruszenia:tak::-)
Jesli chodzi o kupowanie rzeczy dla mlaenstwa ja w pierwszej ciazy zaczelam kupowac zaraz po skonczonym pierwszym trymestrze.Lacznie z pampersami ktorych pozniej mi starczylo na pol roku prawie:tak:Teraz tylko wiem ze nie bede kupowac zadnych kosmetykow...wiekszosc sie nie zdala bo dziecko mialo na nie alergie.Tylko Oilatum ratowalo sytuacje a niestety jest drogie i starcza na krotko.Tez bede to juz niedlugo kupowac po troszku.Zreszta wszystko co mi w oko wpadnie a przede wszystkim bede miala kase.
Piersi sporo powiekszone i jedrne i nadal bolace...

Mnie czasami mocno bola a co do wygladu faktycznie smiesznie ja na przyklad mam 160cm wzrostu 50 kg i takie wielkie mleczarnie. Ostatnio nawet bluzke zmienialam bo mialam wrazenie ze Pamela to pikus

Ja też za stanikiem zacznę się rozglądać bo te moje B już dawno minęły teraz era C, wiecie co one bolą fakt ale jaka radość dla naszych mężów:-D

Polka co fakt to fakt, jak ja sie ciesze ze mojemu mezusiowi przeszedl etap strachu o dzidziusia, ;-)musialam sie duzoooo nameczyc zeby mu wytlumaczyc ze sex malenstwu nie zaszkodzi bo wszystko jest dobrze :-) Malo dzis osob zaglada tu jest sobota a ja sama w domu do jutra wieczorem ech ..:-(

Polka - fakt mężusiowie się cieszą, mój nawet bardzo wtedy mu mówię, że jak się ze mną żenił, twierdził, że małe jest piekne a teraz kochanego ciała nigdy za wiele :-D:-D

Wiktoria - No mały ruch dzisiaj to fakt, my też same z córcią siedzimy małż w pracusi co pewien czas dzwoni mówiac za 20 minut będe tak od 2 godzin :wściekła/y:

Polka w ktorym jestes tygodniu ? Mi na kalkulatorze wychodzi 13 tydz i 3 dni i termin na 29 maja. A lekarz mi tez wyliczyl na 29maja, tyle ze jak poszlam na usg to powiedzial ze wielkosc glowki na 11 tydzien, mialam wczesniej o tym napisac ale jakos z tego wszystkiego z glowy mi wylecialo Jak jest u was ??:-)

reklama
anula z moim mezem jest identyko jak gdzies idzie lub jedzie, tylko ze dzis moj maz ma sluzbe jak poszedl o 14 to dopiero wroci jutro kolo 17-stej.

Do góry