reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Czesc Majówki! Dołączam do Was z wielką radością!!! :-D U mnie 15 tc i termin na 15 maja. Płci jeszcze nie znam, a od 3 dni mam wrazenie, że czuje moja wiercipięte :tak:No i to moja pierwsza ciąża i pierwszy bobas, wiec wszystkim jestem przejeta i wszystko jest dla mnie nowoscia. Dlatego z cala pewnoscia bede duuzo pytac.

Pozdrowienia

reklama
Szwarou niom fajnie, tak sobie mysle ze moze ja bym cos w domq zrobila zeby bylo juz swiatecznie :-)
Madzia Juz wszystko rozumiem, ale gdybys powiedziala jak zrobic ten suwaczek byla bym wdzieczna :-)
Minka to masz super, a wiesz co moze to nie czule, wiem ze najwazniejsze aby bylo zdrowe ale ja sobie nie wyobrazam zeby miec chlopaka moze to jakis rodzaj przeczucia wszystko co z dzieckiem mi wpada w oko to dziewczece tak jak bym wiedziala ze bedzie i tak dziewuszka. Troszke sie boje ze jestem jakas nie normalna skoro bo przeciez synus to cos wspanialego a ja jednak jakos tak ... sama niewiem
Kimel witam ja tez jestem od nie dawna, fajnie jak juz czujesz bobaska :-)ja jeszcze nie troche za wczesnie :-)ale pewnie nie dlugo

Acha ja mam termin na 29 maja wiec chyba ostatnia urodze hehe:-) gorzej jak przenosze i urodze w czerwcu :-) ale mam nadzieje ze mnie stad nie wygonicie :-)
bo juz sie zaczynam wtajemniczac :happy2::happy2:

hej dziewczyny wreszcie zagoscilam nie mialam nic czasu jeszcze od rana boli mnie brzuch i tesciowa mi dziala na uzebienie:wściekła/y: ale coz taki los musze sie z nia przemeczyc.

jak sie oczywiscie denerwuje to boli mnie brzuch nie powinnam ale jednak jak sie mieszka z tesciami to sie nie da byc spokojnym...

tez ogladalam ten program na TVP2 super ale ja oczywiscie plakalam jak bobr :baffled: nie wiem co mi jest zrobilam sie taka uczuciowa ze szok jeszcze to moj pierwszy dzidzius i tak sie boje :-(ale ten program yl super... wylozone kawa na lawe...

jesli chodzi o piersi to mialam duze ale teraz to szok jestem jak krowka ale piersi mnie o dziwo nie bola jedynie czasem straszne klucia czuje ale nic pozatym i mam odbarwienia na sutkach takie jasne plamy:confused:

jesli chodzi o kupowanie to nie jestem za przesadami juz jest 17 tydzien wiec czyli czwarty mieisac termin mam na 6 maja wiec zaczne pomalu kupowac bo wiadomo ze nie ma kasy pozniej odrazu zeby wszystko kupic a w ostatnim miesiacu kupie juz lozeczko i wozek bo mamy wybrane wiec tylko jechac i kupic...

jutro niestety mam druga czesc gosci wiec mialam dzis sporo zakupow i od nowa troche pracy przy szykowaniu... podoba mi sie pogoda jest ladnie tzn mrozik toche sniegu.. a w poniedzialek na usg moze tez sie dowiem co bede miala??:tak:

Wiktoria kliknij na mój suwaczek, wejdziesz wtedy na stronę baby gaga, na górnej części tej strony znajdziesz dwa wzory suwaczków, ten pierwszy to jest ten który ja mam. Kliknij na niego i tam gdzie jest DUE DATE wpisz termin porodu. Możesz potem sobie ustawić poszczególne kolory tego suwaczka, jaki ci się tylko podoba i klikasz na GET MY TICKER (po prawej stronie tego suwaczka). Pojawi ci się stronka z taką narysowaną panią w ciąży i tuż pod tym obrazkiem kliknij na NOW TAKE ME TO THE TICKER. Pojawią ci się 3 kody, skopiuj sobie ten drugi BB CODE, wejdż na ustawienia twojego profilu, potem klikasz na edytuj podpis i wklejasz w miejsce twojego podpisu ten kod. Możesz potem sprawdzić podgląd suwaczka:-)
POWODZENIA

OOO jednak jest dziekuje za pomoc, fajny brzusio masz Madzia
:-) a tak wogole masz fajne spodnie, ja narazie nie potrzebuje ile za nie placilas? ja widzialam ostatnio fajne dzinsy za 145zl :wściekła/y:czemu one takie drogie
Kamilka wiesz co ja sie boje myslec bo teraz mieszkamy sami ale jak sie bobas urodzi bedziemy jakies pol roku z tesciami i moja tesciowa jest taka kochana ze do bolu ona by chciala we wszystkim pomuc doradzic a przede wszystkim wszystko wiedziec i decydowac masz moze jakis sposob na tesciowa ?? heheh

Wiktoria
To dzieło mojej mamy, wyciągnełam z szafy dżinsy w których nie chodziłam bo spadały mi z dupki, a teraz w sam raz były na wstawienie pasa ciążowego, zdolniacha i nie muszę kupować specjalnie spodni ciążowych i tunik bo mama ma fach w rękach. Teraz szykuje dla mnie jakieś sztruksiki.
Tak sobie pomyślałam bo odwiedziałam kilka sklepów ciążowych, że się nieopłaca kupować w specjanych sklepach, tylko noramlne sklepy w których do tej pory się ubierałam są wyposażone w duży wybór tunik. Zresztą już mam skonmpletowaną garderobę ciążową więc mam to z głowy.

Widzę że ci się udało z tym suwaczkiem

Szwarou ja uwielbiam święta Bożego Narodzenia, ten nastrój... i już za mną chodzi ubieranie choinki. Jak znam siebie, to pewnie ją ubiorę już nie długo, a co :-D:-D:-D, tylko lampek nie będę na niej zapalać, żeby nikt z zewnątrz nie widział :-p;-):-D:rofl2::laugh2:. Szkoda że śniegu ani troszkę nie mamy :-:)-:)-(. Już wczoraj i dzisiaj pochodziłam trochę za prezentami.
Minka no no... to już coś wiesz, gratuluję!!!
Kimel witaj i rozgość się :-)
Wiktoria nie martw się, wszystko z Tobą dobrze;-):-D:-p. Ja tak bardzo chcę mieć teraz chłopca, że nie wyobrażam sobie żeby miała urodzić się teraz dziewczynka, druga. Przy pierwszej ciąży moja intuicja się sprawdziła, bo marzyłam o dziewczynce:tak:.
Kamilka trzymaj się i głowa do góry ;-).

Wiktoria
To dzieło mojej mamy, wyciągnełam z szafy dżinsy w których nie chodziłam bo spadały mi z dupki, a teraz w sam raz były na wstawienie pasa ciążowego, zdolniacha i nie muszę kupować specjalnie spodni ciążowych i tunik bo mama ma fach w rękach. Teraz szykuje dla mnie jakieś sztruksiki.
Tak sobie pomyślałam bo odwiedziałam kilka sklepów ciążowych, że się nieopłaca kupować w specjanych sklepach, tylko noramlne sklepy w których do tej pory się ubierałam są wyposażone w duży wybór tunik. Zresztą już mam skonmpletowaną garderobę ciążową więc mam to z głowy.

Widzę że ci się udało z tym suwaczkiem
Madamagda ale masz fajnie ze swoją mamą.

reklama
Nesia
Wyobraź sobie że jak tylko powiedziałam mamie że jestem w ciąży, ona w tym momencie wyciągneła z szafy przygotowaną dla mnie tunikę ciążową, moja ciąża miała być dla niej zaskoczeniem, no i chyba bylo dla mnie większym zaskoczeniem że ona jest już tak przygotowana na bycie babcią.:-)

Do góry