reklama

Majóweczki 2008

reklama
Szopek, Przyszła mama gratulacje :-).

A mój brzuszek po pierwszym porodzie wyglądał tak ze długo nie mieściłam się w swoje rzeczy. Po 3 tyg poszłam do gin a on do mnie "proszę książeczkę ciążową" mówię że nie mam bo już urodziłam a on "acha, to przepraszam :crazy::zawstydzona/y:". To wtedy załapałam niezły dół.
Zobaczymy jak będzie teraz. Jak się wkońcu doczekam :crazy:.

Ming - przepraszam za pominiecie na liscie nierozdwojonych... moze to znak, ze juz zaraz nie bedziesz na tej liscie?;-)

jo-anna-on - mam nadzieje, ze kolejnosc rozdwajania nie bedzie taka, jak napisalam, bo bym byla ostatnia!:-D Natomiast tak jak mowilam, dzis odkrylam dopiero pierwsze usg, na ktorym termin mam na 1 czerwca... wiec pewnie i bede ostatnia...

jeszcze pominelam jedna osobe na liscie nierozdwojonych - Kangurka

Agusiaa - to trzymam kciuki, bys urodzila przed 2 czerwca! A jak nie, to wez zwolnienie od internisty zamiast wykorzystywac wczesniej macierzynski.. Ja wlasnie do 2 czerwca mam zwolnienie juz od internisty, a jak bedzie potrzeba to przedluze...

cfcgirl - super wygladasz, widze, ze szybko do formy wracasz... zazdroszcze!

Dobrej nocy Majoweczki!

Witam.
Ja to dopiero po 4 miesiącach wróciłam do swojej starej wagi :baffled:, chudłam powoli ale skutecznie ;-), wszystko szło w mleczko. Może teraz uda mi się szybciej wskoczyć w letnie sukienki :confused: i ciekawe, czy mi brzuszek ładnie sięwchłonie czy mi pozostaną zwały skóry. Odpkuać, nie zrobiły mi się rozstęp na brzuchu, może z tą mojąskórą nie jest tak źle. A ćwiczyć mi isę jakoś nie chciało, położna przyniosła mi jakąś broszurę z ćwiczeniami. Ale miałam gimnastykę przy dziecku więc ćwiczenia pominęłam. Ale to był koniec lata a potem zimno. A teraz trzeba by, jak się już połóg skończy, wskoczyć na rower. Juzsię nie mogę doczekać, lubię te nasze wycieczki rowerowe z fotelikiem z tyłu. Mówię oczywiście o wożeniu starszej córy, bo w tym foteliku można dziecko przewozić chyba jak skończy 9 mscy... Wybiegłam w przyszłość ale poplanować dobra rzecz, humorek się poprawia na myśl o takiej perspektywie :-)

Życzę miłego dnia :happy:

witam,

u mnie jak zwykle bez zmian. dziwnie się czuję, jak się budzę rano i ciągle jestem w ciąży.

lista krótka rzeczywiście. oby szybko zniknęla.

cfcgirl - super wyglądasz, naprawdę

szopek - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Łania - nie będziesz ostatnia:-) Ming - no Ty na pewno też nie:-)
Oby rzeczywiście się zaczęlo, ja nie chce rodzić 10 czerwca albo później.
Gadam do malego a on nic. Pewnie dlatego, bo jeszcze imienia nie ma:no:

Dziś znowu jadę na spotkanie z babkami ze szkoly rodzenia. na 8 dwie już urodzily. kurcze a jedna miala termin po mnie. tydzień temu mówilam, że nie przyjadę, bo już będę z dzidzią, a tu zobaczcie. ale pojadę, lepsze to niż siedzenie w domu i myślenie.

Czesc Diewczyny!

Ja tez dalej bez zmian... w ogole zastanawiam sie, czy ten porod kiedys sie zacznie, jako, ze nie mam teraz zadnych objawow i szyjka nieprzygotowana...:-(

Jade - to najwyzsza pora chyba na wybranie imienia juz?:-D Moze wtedy wyjdzie!;-) No a ktoras z nas musi urodzic jako ostatnia majoweczka... a raczej majoweczko-czerwcowka...:baffled:

Jo-anna-on - no 4 miesiace to troche duzo na powrot do swojej wagi... chociaz mi sie wydaje, ze moze to trwac nawet pol roku, jak nie dluzej, bo w koncu pracowalysmy na dodatkowe kg ostatnie 9 miesiecy... No ale mamy lato juz prawie, wiec moze latwiej przyjdzie zrzucanie...
Ja juz mam 15 kg na +...:zawstydzona/y:

Milego dnia!

dziewczyny zadam wam trche wstdliwe pytanie
jak wygladaja hemoroidy i jak je poznac?? bo boli mnie przy odbycie.. mam takiego babelka i o niego nie moge sie zaltwic i nie wiem czy to to?? i czy trzeba z tym isc do lekarza a jesli tak to do jakiego??:no::angry: pomozcie bo to boli:baffled::baffled:

reklama
kamilka prawdopodobnie to hemoroid:baffled: mi pomogła maść kupiona bez receppy w aptece, smarowałam 3-4 razy dziennie i znuknęły wszystkie po 7dniach a miałam ich 4:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry