Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

". To wtedy załapałam niezły dół.
.
Natomiast tak jak mowilam, dzis odkrylam dopiero pierwsze usg, na ktorym termin mam na 1 czerwca... wiec pewnie i bede ostatnia...
, chudłam powoli ale skutecznie ;-), wszystko szło w mleczko. Może teraz uda mi się szybciej wskoczyć w letnie sukienki
i ciekawe, czy mi brzuszek ładnie sięwchłonie czy mi pozostaną zwały skóry. Odpkuać, nie zrobiły mi się rozstęp na brzuchu, może z tą mojąskórą nie jest tak źle. A ćwiczyć mi isę jakoś nie chciało, położna przyniosła mi jakąś broszurę z ćwiczeniami. Ale miałam gimnastykę przy dziecku więc ćwiczenia pominęłam. Ale to był koniec lata a potem zimno. A teraz trzeba by, jak się już połóg skończy, wskoczyć na rower. Juzsię nie mogę doczekać, lubię te nasze wycieczki rowerowe z fotelikiem z tyłu. Mówię oczywiście o wożeniu starszej córy, bo w tym foteliku można dziecko przewozić chyba jak skończy 9 mscy... Wybiegłam w przyszłość ale poplanować dobra rzecz, humorek się poprawia na myśl o takiej perspektywie :-)
Ładnie wyglądasz, nie widać, ze w ciąży byłaśMi brzuch spadl szybko, ale luźna skóra jest. Mieszczę się w spodnie po porodzie i po malutku zaczynam brzuszki ćwiczyć.Tak 10 dziennie,żeby się nie forsować.
to tydzień po porodzie

Moze wtedy wyjdzie!;-) No a ktoras z nas musi urodzic jako ostatnia majoweczka... a raczej majoweczko-czerwcowka...

pomozcie bo to boli