Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może trochę długo ale takie gwałtowne spadki masy nie są dobre, poza tym nie było tu mowy o odchudzaniu bo karmiłam przecież. I właśnie ze względu na lato myślę, że mi teraz pójdzie szybciej.Jo-anna-on - no 4 miesiace to troche duzo na powrot do swojej wagi... chociaz mi sie wydaje, ze moze to trwac nawet pol roku, jak nie dluzej, bo w koncu pracowalysmy na dodatkowe kg ostatnie 9 miesiecy... No ale mamy lato juz prawie, wiec moze latwiej przyjdzie zrzucanie...
Tak to wygląda na żylaka odbytu. Też to mam, nabawiłam się w drugiej ciąży.dziewczyny zadam wam trche wstdliwe pytanie
jak wygladaja hemoroidy i jak je poznac??
Chyba na początek trzeba iść do lekarza ogólnego a on potem skieruje gdzie trzeba bądź tylko zaleci czopki i maść.Kamilka - tez mysle, ze to hemoroidy, z tego co piszesz.. Najlepiej to isc do proktologa. Ale zastosowanie masci na wlasna reke tez Ci nie zaszkodzi. Polecam masc lub czopki Posterisan - nie sa najtansze, ale szybko pomagaja.
za 10 szt., maść jest za 32 zł
w mojej aptece. Właściwie to mi tak do końca nie pomogły ale moze trochę załagodziły sprawę. Powalczę z tymi hemoroidami po porodzie... jak juznastąpi 
.
.
).
, aż mąż jest w szoku. Nie łatwo funkcjonować z takim "obciążeniem". Czuję ciężar brzuszka
.
dziewczyny zadam wam trche wstdliwe pytanie
jak wygladaja hemoroidy i jak je poznac?? bo boli mnie przy odbycie.. mam takiego babelka i o niego nie moge sie zaltwic i nie wiem czy to to?? i czy trzeba z tym isc do lekarza a jesli tak to do jakiego??pomozcie bo to boli
![]()