Natala1979
mamusia marcowa 08
gratulacje dla wszystkich mamuś 
do zobaczenia

do zobaczenia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dotkass- u mnie mama jest do 13 lipca, malutki jeszcze nie wyszedl, ale mam nadzieję, że nie będziemy się razem męczyly:-) a co do seksiku, to nie wiem ile można po cesarce, pewnie to indywidualna sprawa, ale wiem, że samochodu nie powinno się prowadzić przez 5 tyg. tylko uważaj na zabezpieczenia:-);-)

, żart oczywiście...ach te zabezpieczenia 
cchyba ze juz nie bedziecie mnie chcialy ;-)

Zaraz dopisze :-)
A ja mam wysprztany dom na glanc,normalnie lepiej niz przed narodzinami Klaudi :-) Obiad tez mam wiec dzis leze juz do gory dupa.....![]()

My po ktg i jestem wsciekla. Musze jechac drugi raz na 19ta, a wszystko przez to, ze sprzed im nawala (w przychodni przyszpitalnej maja chyba jakis przedpotopowy!)! I znow bede tracic 2h na dojazd w te i spowrotem, bo po warszawie w piatek po poludniu jezdzi sie poprostu super. Mam dosc, nie chce mi sie juz nic. Juz nawet nie wiem czy chce mi sie rodzic, wszystko mnie dobija. Jeszcze z Mezem sie poklocilam i w ogole wszystko jest do d...
:-)
Iga dodatkowo okłada się pięściami po twarzy, a dziś podrapała się do krwi, bo mamusia zapomniała o jedym pazurku 
Gratuluje :-):-):-):-):-):-)ZUZANNA urodzona 24 maja o godzinie 8.15, waga 3200, wzrost 54cm POZDRAWIAMY WSZYSTKIE DZIECIACZKI I MAMUSIE!!!

. Wszyscy pytali o tydzień ciąży gdy mówiłam że 41 mówili "o to rodzimy?" a po ktg "oj jednak nie rodzimy"
. Nawet lekarz nie zbadał mnie wewnętrznie, czy jakieś rozwarcie czy coś się dzieje. Bo skoro na ktg nie było skurczy to po co? Zrobili mi usg i test (TM) nie pamiętam jak się nazywa (robi się go na usg). Wyszedł b. dobrze 8/8 (cokolwiek to znaczy). Mały rośnie jak szalony.
. Czyli powtórka z rozrywki :-
.