M
madamagda
Gość
Witajcie kochane!
Dzubek naj naj z okazji rocznicy.
Ja właśnie robię gyrosa, ugotowałam ziemniaczki, fasolkę szparagową, surówkę z kapusty, no i gotowana kukurydza, mniam mniam zaraz będę szamać póki Hania śpi.
Dzisiaj zmieniałam jej już chyba z 7 razy pieluchę, ciągle kupka albo siusiu, podsika troszkę i płacze, na raty robi a ja tylko zmieniam. Od wczoraj używamy już Pampers 3 Active Baby bo 2 były za małe w pasie. Mój mały grubcio już waży ponad 6 kg.
Dzubek naj naj z okazji rocznicy.
Ja właśnie robię gyrosa, ugotowałam ziemniaczki, fasolkę szparagową, surówkę z kapusty, no i gotowana kukurydza, mniam mniam zaraz będę szamać póki Hania śpi.
Dzisiaj zmieniałam jej już chyba z 7 razy pieluchę, ciągle kupka albo siusiu, podsika troszkę i płacze, na raty robi a ja tylko zmieniam. Od wczoraj używamy już Pampers 3 Active Baby bo 2 były za małe w pasie. Mój mały grubcio już waży ponad 6 kg.
Ale chyba z tym oddychaniem to już mam obsesję, bo budziłam się co chwilę i nasłuchiwałam. Mam nadzieję, że ten monitor ukoji moje nerwy i pozwoli spokojnie zasnąć.
A swoją drogą dziewczyny idźcie na badania, często przyczyną zmęczenia jest anemia lub niedobór mikro, makroelemebtów i witamin.
, dlatego dzisiaj u mamy będę piekła potrojoną wersje
. Są terz pdobne przepisy z polewami. A jak zaczną się jabłka, to zrobię z jabłek
. U mnie to raczej będzie brak nieprzerwanego snu
Buuu,myslalam,ze sobie odpoczne przez kilka miesiecy od @.