hmm, marlene, tez mi sie wydaje, ze malo wazy. nasz mniej wiecej miesiac temu wazyl 6800. pogadaj z lekarzem. a jak ma apetyt to sie nie przejmuj, gorzej, jakby nie miala :-)
iwonka, bardzo wspolczuje :-( ja odpukac jeszcze nie musialam zbierac moczu zadnego z babli do badania, ale tyle sie juz nasluchalam strasznych opowiesci, jakie to trudne, ze chyba nie dam rady, jak bedzie pora..
ja mam klopot z Masiem, od wczoraj nie chce mi spac sam! zasypia tylko na rekach i jak tylko odloze go do lozeczka budzi sie natychmiast.. wczoraj 7 razy probowalam, wreszcie stwierdzilam, ze od razu sama pojde spac i zasnelismy razem.. ale przeciez tak nie moze byc! teraz na drzemke tez musialam polozyc go w naszym lozku!
wiem, ze to moja wina, bo karmilam w lozku itepe, no ale bez przesady. co robic?
generalnie mam nadzieje, ze mu to minie, bo 1. moze to byc spowodowane tym, ze dostalam wczoraj terminowy okres, moze cos nie tak z hormonami, 2. moze meczy go to przeziebienie mocniej, niz mi sie wydaje, moze, moze, moze...
co robic, jak mu to samo nie przejdzie???