Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczela byc juz marudna u tesciowej jak bylismy,ciagle ja na rekach nosilam bo jej cos nie pasowalo(byla tam pierwszy raz) W domu na ogol zawsze jest grzeczniutka,lezy sobie spokojnie w lozeczku czy chustawce i spi w nocy tez w swoim lozeczku,a dzis w nocy po tym wczorajszym noszeniu spala ze mna bo w lozeczku nie chciala i do tego co chwila marudzila, cycolila,chciala siadac i tak co chwile....Vanessa tez marudzila a ja ledwo zyje.Mocz pobrany ale dam se glowe uciac ze bedzie zle pobrany.

:-)!!!
Rozmiarek ciuszków 62 jak narazie .Ja karmię piersią i mimo to mała ma kolki

Jem tylko pieczone zero nabiału i wzdeciowych
i za przeproszeniem g...o pomaga!!!Także zaczełam powoli choc nabiał wprowadzać bo żyć bez niego nie moge a pozatym zeby mnie bolą i włosy mi lecą

tragedia jednym słowem nic nie pomaga
.Wogóle mój Oli jest chory tzn przeziębił sie i mała ma jakis nosek zawalony (nie uchronisz jak w jednym domu) i byłam nawet z nia w pt u lekarza ale niby wszystko ko.osłuchowo i gardło ale dotego pokasłuje także trzymam się na baczności i ją obserwuje .Narazie stosuje sól fizj.ale ona nie ma wydzieliny tylko jakby zawalaony i trudnosci w oddychaniu -wiadomo dzieci przez nos.I przez to wszystko denerwuje się przy jedzeniu ona i ja
Już nie mam siły
A pozatym ja jeszcze ani jednej całej nocy nie przespałam moj najdłuższy sen to jakkieś 4-5h i to już sukces.Nie wiem kidy nastąpi ta noc ja już poprostu nie mam siły -jestem jak zombie!!!Także niechciałbyscie mnie ogladac
:-