Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo mineralna też trzeba przegotować. Nie dość, ze musi być to specjalna mineralna, to i tak trzeba przegotować. U nas na rynku nie trzeba Gerbera wody gotować, Żywiec Zdój i Dobrawę już tak. Nie wiem jakie tam w Szkocji są wody.przyznam się, że przez jakiś tydzień kurcze też dawalam mineralną i tylko podgrzewalam ale jak mu wyszly krosty to się wystraszylam. Myślalam, że mineralna zdrowsza, ale ja glupia bylam.
Mi pediatra powiedziała,że mogę z kranówki ( u nas jest dobra woda). Czasami wiec robię z kranówki a czasami z Żywiec Zdrój ( bo innej nie ma w sklepach). Przerabiałam i patent z termosem i z podgrzewaczem ( Babyono), teraz podgrzewam wodę w mikrofali ale w kubku nie w butelce. Plastikowe butelki podczas podgrzewania wydzielają jakieś toksyny. Jakiś czas temu było o tym głośno. Nie chcę mi sie kupować szklanych butli chicco, bo Miko lubi smoczki lovi i sie juz nie przestawi ( z aventu mam 4 butelki i urzywam ich już tylko do noszenia wody w torbie wózkowej).dziewczyny te co karmią modyfikowanym. Gotujecie dzieciakom kranówę? Bo mi przy Mai pediatra kazała gotować żywiec zdrój i tak już zostało... do dzisiaj wszystko na mineralce przegotowanej...

tylko ja chodze jeszcze jakby mnie ktos walnal bo czekam na okres i straszne podenerwowana jestem jakos... ale i w szkole wszystko wporzadku wiec z glowy mam troche...

i na basenik jedziemy z Adaskiem