reklama

Majóweczki 2008

My juz po spacerze. mała zajadała się własnie marchewką z ziemniaczkami. Zjadła 60ml. Jak na nią to i tak dużo:tak: U nas ślicznie. pogoda najeczna. Trochę wieje ale cieplutki wiaterek. Zaraz wywiesze pranie na dworek.

Wiktoria - no moja tak nie demoluje łóżęczka. No ale ona dopiero co nauczyła się przekręcać na brzuszek. Może demolki jeszcze przed nami:tak:

Kathy 24 - współczuję nieprzespanej nocki. Oby dzisiejsza była wyspana. A sio kolko:tak: !!!

Sylwia
- zyczę zdrówka dla córci

Jade - a do mnie dzisiaj tescio przychodzi:baffled:

reklama
No już poszla:-) Maly zasnąl jej na spacerze i śpi jeszcze do teraz więc się nim nie nacieszyla za bardzo. Ona sobie ustalila wizyty co tydzień i tyle, ale to się zmieni jak pójdę do pracy. Z jednej strony ją rozumiem, że chce malego widzieć. Jakby się w ogóle nie interesowala to też pewnie bylabym zla.

Dziubek - milej wizyty teścia:-)

Adaś jeszcze taki rozrabiaka nie jest, ale ręka między szczebelkami to od 4 tyg chyba byla, no i ochraniacze też pościągane.

Ja w ogóle nie myślalam o wymianie lóżeczka. Ale i tak muszę kupić turystyczne bo jak pojadę do Polski to musi mieć gdzie spać:-)

ratujcie mnie prosze .... maly spi od 16 i sie nie budzi pewnie zasnol na noc chodzil spac miedzy 18 a 19 wyjatki byly ze o 17 ale teraz jak czas zmienili to wogole a jak go chce przetrzymac drze sie wije prezy i nie ma znaczenia czy spi kolo poludnia czy nie chcialabym zeby sie kimnol ok 15/16 z godzine i wtedy poszedl spac ok 19/20 :wściekła/y: i zawsze sie budzi ok 6 a moze tak by dluzej dal pospac

ale dziubek on nie robi problemow w nocy on poprostu spi... i spi .... i spi tylko zje klade go on spi ... kuzynka mowi ze go nie ruszac jak i tak spi do 6 ze powinnam sie cieszyc, ze moze on potrzebuje tego snu :baffled:

No ja się witam wieczorkiem!
My już całkowicie działamy na nowym czasie jak na starym, czyli spanko od 19:30 zawsze do 9:30, oczywiście z karmieniem a nawet trzema.:tak:
Wiecie co z ta kupką to zaczyna się problem, już się martwię co to będzie, podaję dopiero butelkę 1 raz dziennie:sorry2: a kupka wczoraj była taka skąpa, nawet jej nie zaliczę chyba do kupek, czyli dzisiaj 4 dzień:baffled:
Poza tym zaczeła puszczać strasznie śmierdzące bąki, o fuujjjj hehe:-p

reklama
No ja się witam wieczorkiem!
My już całkowicie działamy na nowym czasie jak na starym, czyli spanko od 19:30 zawsze do 9:30, oczywiście z karmieniem a nawet trzema.:tak:
Wiecie co z ta kupką to zaczyna się problem, już się martwię co to będzie, podaję dopiero butelkę 1 raz dziennie:sorry2: a kupka wczoraj była taka skąpa, nawet jej nie zaliczę chyba do kupek, czyli dzisiaj 4 dzień:baffled:
Poza tym zaczeła puszczać strasznie śmierdzące bąki, o fuujjjj hehe:-p

Moze powinna więcej pić. Karmiąc z butli trzeba więcej dopajać.

ale dziubek on nie robi problemow w nocy on poprostu spi... i spi .... i spi tylko zje klade go on spi ... kuzynka mowi ze go nie ruszac jak i tak spi do 6 ze powinnam sie cieszyc, ze moze on potrzebuje tego snu :baffled:

Nie widzę problemu.
Zatęsknisz jak którejś nocy obudzi się o 2 potem o 5 i tak już zostanie. Nie wiedzieć czemu, ot tak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry