Ha-NN-aH
BB fan
Tak własnie robię, podaję herbatki ułatwiające trawienie z Hippa.Moze powinna więcej pić. Karmiąc z butli trzeba więcej dopajać.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak własnie robię, podaję herbatki ułatwiające trawienie z Hippa.Moze powinna więcej pić. Karmiąc z butli trzeba więcej dopajać.
.
niesamowite. smieje sie w glos, sam nas rozsmiesza, siedzi ladnie z podtrzymaniem na razie i oczywiscie, wlezie wszedzie ;-) hehe :-) najlepsze, ze powoli zaczyna sie wspinac!!! np. na dolna polke w lawie - zlapie sie lapkami i podciaga do gory, az na kolanka. tylko patrzec, jak wyprostuje nozki, straci rownowage i rozwali sobie nos
;-)
Witajcie kochane!
, wiem że modyfikowane mleczko starcza na dłużej, ale już jak zasypiła płakała chyba troszkę z głodu.

. No i wykupkała się na pampka, ale jak go wyciągnełam spod niej i obruciłam się walneła następną partię, nie zdążyłam założyć pieluchy przełożyłam obok i znowu walneła 

Wszystko w kupce i to takiej śmierdzącej fuuujjjj. Ale wybaczam, ważne że w końcu zrobiła.