_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
witam
Ja tez nie doswiadczylam tego swieta w tym roku niestety bo maly a poza tym M z tym kolnierzem nie moze prowadzic byli dzis tescie naobiedzie takim "niedzielnym" troche sie narobilam bo i ciasto ale bylo fajnie ...
Udaje mi sie Darka przestawiac budze go jak za dlugo spi popoludniu dzis zasnol na noc o 19 to sukces a wczoraj o 20 troszeczke dluzej rano pospal .... fajnie bedzie jak mi sie uda ;-)
Kuzynka z Angli mowi ze wczoraj atala tylko do drzwi bo dzieci biegaly
\
jo-anna-on daj jej z dwie trzy lyzeczki jablka surowego o ile nie ma kolek i bulow brzuszka na darka jablko dziala rewelacja z kupa... gotuje mu sama ale musi wiecej go zjesc ale surowe to dwie trzy lyzeczki i kupka super jest :-)
Ja tez nie doswiadczylam tego swieta w tym roku niestety bo maly a poza tym M z tym kolnierzem nie moze prowadzic byli dzis tescie naobiedzie takim "niedzielnym" troche sie narobilam bo i ciasto ale bylo fajnie ...
Udaje mi sie Darka przestawiac budze go jak za dlugo spi popoludniu dzis zasnol na noc o 19 to sukces a wczoraj o 20 troszeczke dluzej rano pospal .... fajnie bedzie jak mi sie uda ;-)
Kuzynka z Angli mowi ze wczoraj atala tylko do drzwi bo dzieci biegaly
\jo-anna-on daj jej z dwie trzy lyzeczki jablka surowego o ile nie ma kolek i bulow brzuszka na darka jablko dziala rewelacja z kupa... gotuje mu sama ale musi wiecej go zjesc ale surowe to dwie trzy lyzeczki i kupka super jest :-)
u nas tak nie ma raczej znicze kwiaty itd w sumie mniejsza miejscowosc moze dlatego.... tez lubie wieczorami alde w tym roku nie wyszlo 

Obiadek juz prawie ugotowany i idziemy niedlugo na spacerek