Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nic im nie jest po chipsach czekoladzie itd
co za rodzice ech ..
a poza tym od dluzszego czasu spi na brzuchu z dupa do gory
slodziutko

Któregoś dnia zabiję tą kobietę... moja mama, wykształcenie prawie medyczne (pielęgniarka, ale nie praktykująca) uważa, że owoce z bazaru są pryskane i to jeszcze za wcześnie (nie jest zwolenniczką trzymania dziecka w sterylnych warunkach).. 

Pompa

Sama mam czasem inne zdanie co do karmienia i wychowywania ale nigdy nikomu go nie narzucam tylko ewentualnie czasem poowiem

Ale nie ,żeby tak kogos denerwowac -sama tego nie robie bo i ja nie lubie czegos takiego

:-)
[/quote]

Ja zauważam ,że czesto robimo to samo lub mamy podobne poglady
albo mężów

A czym prałaś?
Wiktoria ja też się bałam no ale najwyższy czas było ją przenieść. Później mogłaby protestowac przy takiej przeprowadzce. A tak to bezboleśnie wyszło nam. Uwielbiam wchodzić do jej pokoiku jak już łóżeczko tam stoi. Mogłabym tam przebywac cały czasGratulacje Dziubek odwazna jestes hehe ja bym sie bala niewiem jakos tak![]()

Wczoraj big loda wszamałam i poprawiłam czekoladowymi cukierkami. No i teraz to mogę się na powaznie rozrosnąć jak zacznę sobie folgować