witajcie
Aurelko współczuje choroby Mikołajka oby szybko mu przeszło
Marlene ja w końcu też kwietniowa majówka :-) więc nie martw się
KINNA my tez jeszcze bez żadnych ząbków ale jakoś mi nie jest strasznie spieszno bo i bez zębów Majka potrafi mnie czasem nieźle dziabnąć w czasie karmienia
Co do słów wypowiadanych przez moje dziecko to mamy - mama, tata, jeszcze nana dada i lala a sporadycznie moja córcia potrafi z czymś wyskoczyć np gdie, nie moge, dietko (ja obstawiam ze to było dziecko) a jeszcze ***** ( to mnie lekko zszokowało akurat) i jeszcze Jola a z ta Jolą to była zabawna historia bo mój mąz był na mnie zły i gadał do Majki coś o wymianie mamusi na inną nowa lepszą a moje dzieccko na to Jola więc kurcze może powinnam coś zacząc podjerzewać

Aurelko współczuje choroby Mikołajka oby szybko mu przeszło

Marlene ja w końcu też kwietniowa majówka :-) więc nie martw się

KINNA my tez jeszcze bez żadnych ząbków ale jakoś mi nie jest strasznie spieszno bo i bez zębów Majka potrafi mnie czasem nieźle dziabnąć w czasie karmienia

Co do słów wypowiadanych przez moje dziecko to mamy - mama, tata, jeszcze nana dada i lala a sporadycznie moja córcia potrafi z czymś wyskoczyć np gdie, nie moge, dietko (ja obstawiam ze to było dziecko) a jeszcze ***** ( to mnie lekko zszokowało akurat) i jeszcze Jola a z ta Jolą to była zabawna historia bo mój mąz był na mnie zły i gadał do Majki coś o wymianie mamusi na inną nowa lepszą a moje dzieccko na to Jola więc kurcze może powinnam coś zacząc podjerzewać

ciężko samemu coś załatwić
.
ogólnie w dupie to mam
nie wracam tam. ledwo co przekroczyłam próg już mi się odechciało wracać do pracy, atmosfera gęsta że można było siekierę powiesić.
m)A tam był zielony groszek ,fasolka,kalafior itp.A do tej pory dostawała dwuskłasnikowe i jedno skaładnikowe dania typu jabłuszko,marchew ,marchew z ziemniakami .I było oki może ta jarzynowa tak na nią podziałała !!!