reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majóweczki 2008

Ja chodziłam do niego przed ciążą, koleżanki również, a ostatnio prowadził szwagierki ciążę i była bardzo zadowolona, facet jest na luzie, nie powiem do tego przystojny hehe, aż miło chodzić.
Za każdym razem robi USG, no jesli nie bedziesz chciała to oczywiście nie. :-)
No i najważniesze wszystko bezpłatnie.:happy2:

reklama
cfcgirl widze ze obie w ten weekend bawiłyśmy się w Londynie ;-)
Szwarou moj lekarz powiedział że usg 2d jest jak najbardziej bezpieczne i można robić jak tylko bedzie potrzeba ;-) do co usg 3d powiedział że jednak nie zaleca, ponieważ jakby nie było to flesz-zdjecia naświetlenie maluszka :confused:
iwonka słuchaj dokładnie na temat tej szczypionki na HPV a mianowice interesuje mnie co powiedzą na temat kiedy juz ktoś przechodził juz tego wirusa czy można sie szczepić? słyszałam różne opinie na ten temat...
Ola a co się stało, że może jednak się przeprowadzacie na Południe?!
Aurelia skąd jesteś? gdzie (jaki teren wchodzi w grę?) poszukujesz dobrego lekarza?
Agusiaa też chciałabym dziewczynkę, wstepnie taka jest ocena ;-) ale co bedzie będziemy równie mocno kochać :-D

pozostałe majółeczki pozdrawiam bardzo serdecznie ;-)

Madamagda, dziękuję za namiary, może skorzystam. Dziś mam wizytę u poleconej przez moją koleżankę lekarki i zobaczymy, czy jest oki.
minka_12 ja jestem z Wrocławia i niestety szukam innego lekarza, poprzedniemu już nie ufam:-(.

Minka, południe polski, bo ostatnio zadzwonił jakiś headhunter porozmawiać z moim M o pracy na południu - dziś mają spotkanie osobiste. Oczywiście może nic z tego nie wyjść albo M może zdecydować się na pracę bliżej Wawy (ma już jakieś oferty), ale ta propozycja z południa wydaje się zdecydowanie najbardziej interesująca. Z wiadomych względów nie miałabym nic przeciwko ;-) ;-)

Wczoraj zadzwoniłam do mojej teściowej, bo ostatnio ciągle M z nią tylko rozmawiał. Teściowa jest chora, ale nie wiadomo dokładnie co jej jest, lekarze się motają, w żadnej biopsji nie stwierdzono komórek rakowych, co jest z jednej strony pocieszające, a z drugiej strony kobieta się słabo czuje. Rozumiem to, że jest zmęczona. Rozmawiałyśmy pół godziny. Opowiadała mi, jak się czuje, jak spędza czas (sprzątanie, szycie, itd.), szczegółowo opowiadała o praniu firanek i myciu okien... i przez te pół godziny ani jednym malutkim słowem nie wspomniała o Maksiu, nie zapytała co u niego, ani jak ja się czuję w ciąży.
No cóż, ani Maks nie jest jej ulubionym wnuczkiem, ani ja jej ulubioną synową. Szkoda że mam z nią mieszkać.

Czesc Dziewczyny!
Ale sie dzis rozpisałyscie z samego rana, cała kawkę wypiłam przy czytaniu zaległosci :-) Jesli chodzi o płeć to jest mi to obojetne, chociaz mam przeczucie ze to bedzie dziewczynka :-)
Mam do Was pytanko... pijecie kawę?

Minka niestety na ten temat nic nie mowili lub nie uslyszalam w krzyku mojego dziecka ale wiem ze szczpic zalecaja od 10 roku zycia mozna do 55 r.z.

Ja nie pije kawy......ale to dlatego chyba ze i nie pale i boje sie ze jakbym pila kawe to i na paiersoa mialabym chec:zawstydzona/y:a ciesze sie ze udalo mi sie zucic ten nalog i od wrzesnia nie pale.......
OlaK to by bylo cos dobrego jakbyscie sie wyprowadzili tak daleko,moze to brzmi samolubnie ale bys byla zdala od tesciowej,pasierba,,,,,,:-p

Bleee ja nie lubię kawy, a papierosy rzucilam w styczniu żeby sie oczyścić na czas ciąży. Juz nie wróce do nałogu.:-)

Madamagda a Twój lekarz przyjmuje w jakimś szpitalu?
Ja kawy nie pije już od ponad roku, odrzuca mnie sam zapach:tak:, jak mam ochotę na kofeinę to mała pepsi i jestem szczęśliwa;-).

reklama
Ja lubie rozpustna z mleczkiem mniam.kiedys pilam sypana fusiare ale to przeszlosc daleka....A zaczelam palic na nowo jak przestalam karmic piersia Vanesske (karmilam 14 miesiecy)

Do góry