kwiateczek
majowa mama `08
Jade idz poprostu do szpitala,moze tam pomoga.powiedz ze sie nie dostalas do lekarza a sie martwisz.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale w życiu sobie nie wyobrażam tygodnia bez cyca a co ja z mlekiem zrobie i mała chocby w nocy

A po tyg.dupa mleko mi zniknie i może mała juz nie chcieć

Nelcia ma juz prawie 7 mies wiec nie zadreczaj sie kochana:-)Ja tez tak bardzo chcialam karmic(karmilam tylko 4 tyg) ze milam nerwy na caly swiat
a bol....w kwiecie cyca odstawiac to masakra.Ponoc najwazniejsze jest pierwsze pol roku zeby karmic a moj mial tylko 4 marne tyg.Balam sie ze bedzie chorowal itd.mleko z cyca chroni dziecko a takie to juz nie bardzo ale jest dobrze
Musisz myslec o sobie teraz.Kiedy Ty bedziesz zdrowa rowniez Twoja niunia bedzie i wogole.A sciaganie przez ten czas mleka to nie wiem czy bedzie latwe
Decyzja nalezy do Ciebie,tyle juz dni sie meczysz
zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka zycze:-)
Tak szybko nie zginelo
:-)
AMENKathy, ja bym na Twoim miejscu poszła do innego lekarza, bo są antybiotyki, które MOŻNA brać w trakcie karmienia - np. Duomox i jeszcze trochę innych.....
Czy ktos moze wie czemu jak juz sie odstawi dziecko od cyca(nie sciagajac mleka)nie powinno sie juz wracac???Jedni mi kazali (po 2tyg)wrocic,troche sciagnac a potem dac dziecku a drodzy nie.Wciaz bylo mleko ale to byl pierwszy mies wiec bylo go duzoooTak szybko nie zginelo
:-)
), podając dziecku takie złe mleko sprawiasz , ze dziecko też będzie takie złe, niedobre, przechodzi na zła stronę mocy.
no tak ale jak twojemu kuzynowi ogonek nie urosl to spoko
kurcze
nie bede sie zadreczac,cholera czyli moglam wrocic,ach
dzieki bede pamietac na przyszlosc.nikt takiej sytuacji nie mial z moich znajomych i zrezygnowalam pomimo wielu prosb