reklama

Majóweczki 2008

Witam
Dziś w nocy spasowałam. Dałam małej coś przeciwbólowego. Zasnęła jak kamień.
Ja też trochę oko przytrenowałam. Dobrze, że nie muszę dziś nic robić: wczoraj i w sobotę posprzątałam (teściowa zabrała małą na spacer), obiadem poratował nas teściu (mam jego klopsy w sosie grzybowym i kapuśniak).

U nas także telefon i pilot to super zabawki. Małej jednak bardziej podoba się ... kot :-). Kot nie jest już tak entuzjastycznie nastawiony do zabawy. Do krzyku się przyzwyczaił, ale jak widzi małe rączki zmierzające w jego kierunku to woli przenieść się "na z góry upatrzone pozycje" czyli po prostu uciec.

co do listonoszy: tutaj mam super "ekipę". Mój NM ma fioła na punkcie kupowania przez internet (na mnie). Listonosze mnie znają. Nigdy nie było tak, żebym awiza nie dostała. Na Ochocie, a i owszem, zdarzało się, że awizo znalazłam jak list wrócił do nadawcy:wściekła/y:
GLS nie mam zastrzeżeń. Zawsze z rana dzwonią, ze mają paczkę. Jak nie zastaną w domu to też dzwonią i umawiają się na inny dzień. Tak samo UPC i Masterlink. Gorzej jest z Siódemką. Nawet awiza nie zostawiają. A dodzwonić się do nich jest problem.

Ufff ale naprodukowałam. Nadrobiłam wszystkie dni ;-)

reklama
Witam, u nas też choróbska, mały miał antybiotyk po który dostał biegunki. Tak mi się zdaje że od tego. Teraz jest już lepiej ale bałam się żeby się nie odwodnił, obserwowałam go i już dostawałam na tym punkcie fioła. Na szczeście dużo pił.
Oliwka mi kaszle i nie poszła dziś do przedszkola, a ja przez cały weekend miałam gorączkę. Także fajnie mamy.
My też na święta wędzimy sami. Już mi tak zbrzydły wędliny sklepowe,że nie biorę ich do ust od jakiegoś miesiąca.:errr:
Życzę zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mamuś. ;-)

witam widze ze choroby dopadaja u nas odpukac
Najlepsza zabawka to tez pilot i telefon i skrzynka na zabawki nie zabawki a skrzynka i jej pokrywka :dry:

Ha NN aH super wzorek ogolnie mi sie takie rzeczy podobaja mam nadzieje ze kiedys sobie cos takiego strzele u siebie w domku :tak:

My od paru dni jemy o 22 puzniej po 6 i spimy dalej dzis wstalismy przed 10 (no i oczywiscie po jedzeniu pol godziny sie bawi ale przytula sie i zasypia bo go biore do siebie jak maz idzie do pracy )

Życze zdrowka wszystkim chorowitka :-)

do super zabawek dodaję metki przy zabawkach :-)
trzymajcie za mnie kciuki. idę dziś na pewien drobny, aczkolwiek nieprzyjemny zabieg. mam bardzo niski próg bólu. nie wiem jakim cudem zosię urodziłam;-)

Witam
Wszystkie dzieci lubia piloty:-D:-D a moj synek zalezy od dnia:-)troche kula,troche autko itd w zaleznosci co mu stanie na drodze:-D:-D:-D
Ja troche odpoczelam:-) co prawda pare razy znow trzeba bylo wstac,nie obylo sie bez placzu:no: lubie spokuj,chyba jestem stara:-D:-D goscie na dluzszy czas to straszne a jeszcze kilkoro to juz jest tlok i wogole..:dry: sama nie lubie jezdzic tez na dlugo do kogos:no:nie ma to jak w domu:tak::tak: straszna jestem co....goscinna po cholere..:-D

Witam.Oj widze ze sie nam po chorowaly majoweczki i dziecuaczki.Zdrowka zycze duzo ,duzo !!!!!!!!!!!
Ja na listonoszy tez nie narzekam tylko na moja mala poczte,na ktorej zawsze mnie szlag trafia! A kurierzy jak do tad zawsze ok.Zawsze tez rano mam telefon czy jestem lub w ktorych godzinach bede w domu. :-)

Kamilko nie wiem czy obchodzicie ta dzisiejsza rocznice ale i tak wam zycze wszystkiego najlepszego ,duzo milosci i szczescia w malzenstwie!
misie21.gif
mil17.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry