reklama

Majóweczki 2008

na innym forum ktosik mnie rozpoznał, a bym nie chciała żeby wiedział co piszę. ;-)
mam tylko nadzieję, ze nie będzie jej się chciało czytać "nie swojego" forum. :-)

oczy mi się same zamykają. czy kolejne ząbki pojawią się w mniejszych bólach?

reklama
Cześć dziewczyny!
Tęsknię za wami, nie mam tyle czasu żeby pisać, mała zdrowa, teściowa szaleje, awantura w powietrzu krąży, to kwestia dni.:crazy:

Fajnie że pokój wam się podoba, w środę komplet wypoczynkowy przywiozą, no i zostało powieszenie telewizora, podłączenie sprzetu grającego i wsio:-):-)

No to waidomo co dzieciom kupić w prezencie pilota lub telefon zabawkowy hehe:-D:tak::tak::tak:Najlepsza zabawka:-p
Wczoraj dostała mała od koleżanki taki telefon zabawkowy i podoba się, lepsze to niż mój miała by gryźć hahaha.

hej u mnie dzieciarnia uśpiła się na 2h a ja razem z nimi :zawstydzona/y:

Ha-nn-ah awantury z teściową, skąd ja to znam, na szczęście już mnie to dotyczyć nie będzie (chyba, ze męża kiedyś zmienie haha)

Dziewczyny założyłam wątek o remontach i urządzaniu wnętrz, także Ha-nn-ah jak tylko skończysz pokoik rób foty i wklejaj:tak: pozostałe tez zapraszam :tak:

My zaraz czmychamy na spacerek, wczoraj Majka wyciągła mi portfel z torby i nigdzie znaleźć go nie mogę :wściekła/y:

Kwiateczek gratulacje ząbka.Super. No a tym upadkeim to nieźle się oboje pewnie strachu najedliście.No ale dobrze ,że się nic nie stało.
Ha-nn-ah super ten pokoik.
U nas pogoda paskudna.Pada i jest wstrętnie.ALe jak nigdy weekend był piękny. Marysia padła.Ja się wziełam za tłumaczenia. Bo nei wiem czy się pochwaliłam,ale robię kurs na tłumacza prawnego języka polskiego, tzn pol-ang, ang-pol. Mam nadzieje,że się uda.
A za 3 dni wyjazd do Polski.W piątek z rana lecimy :-):-):-):-):-):-)

hej dziewczyny

Iwonko oj oj az mi serce szybciej zabilo jak zlozyas te zyczenia dziekuje bardzo dziekuje ale ja calkiem zapomnialam:baffled::baffled: kurcze ale wpadlam

moze jeszcze skocze cos kupic mojemu mezusiowi... to juz rok:szok::szok: wow wow

a u nas nudy dzien ponury
nie ma co robic i ciagle chce sie spac obiad zrobiony

cfcgirl dzieki,czekamy na kolejne:tak:
wiecie ja tez powinnam sie pouczyc to caly wolny czas przed kompem:dry::baffled::-D
Kamilka ja tez zycze wszystkiego najjjj:-|):-):-):-):-) ale na Twoim suwaczku jest inna data:nerd: oki uciekamy na krotki spacer:-)

reklama
No Kamilka to już rok a ja jeszcze pamietam jak sie tu wszystkie tym emocjonowalyśmy na forum :-) Troche sklad sie wykruszyl ale przybyły nam nowe mamusie i dla tych to wyjaśnienie że chodzi o cywilny ślub Kamilki

Ha-NN-aH to dobrze że zabawkowy jej sie podoba myślalam że to takie cwaniaki że nie dadzą sie oszukać Mój brat też zuzi w ten weekend wygrzebał swó zabawkowy telefon ale pooglądała i nie nadawal sie do gryzienia wiec szybko sie znudził Ale teraz ogólnie ma tzki etap że wszystko najpierw dokładnie poogląda a dopiero póżniej do buzi Przedtem od razu buzia była pierwsza Tak fajnie jak wszystko tak bada:tak:
No i u nas też kłótnia z teściami wisiała na włosku ale dzis troche moje waleczne nastawienie opadło Dobrze wytrzymać jeszcze te miejmy nadzieje 2 tygodnie

Widze że choróbska wszędzie U mnie zaczelo sie od męża oby na nas nie przeszło tak mi go zal troche bo chory a musiał iśc do pracy Tylko żeby sie na Zuzie nie przerzuciło A wszystkim chorym życze dużo zdrowia

Teraz nie moge za otwartym nadążyć bo nie było mnie kilka dni ale już nadrabiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry