reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny my caly dzien na spacerku maz sobbie wzial wolne wrocil po godzinie z pracy bo sie na cos zdenerwowal:-):-) dla mnie super troche czasu z mezem no i bylismy na zakupach w realu i z tego wszystkiego rozejrzelismy sie nic nie kupilismy..

ale za to pojde jutro do tesco pochodze po sklepac i zabawkach bo musze cos chrzesnicy meza kupic...

a tak poza tym

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA ADASIA I NELCI:-):-):-)

reklama
I ja dopiero teraz bo ,wczesniej malzon kompa okupowal i wkoncu po lekkim opierpapier
047.gif
udostepnil mi go :-D:-D:-D:-D:-D

Jak tak czytam te historie z ta sluzba zdrowia poza PL to naprawde jestem w szoku,problem z pediatra ,pobieranie moczu z pieluchy:szok: to ja sie trzese zeby pobrac Vanessce mocz w jak najlepiej sterylnych warunkach a tam takie cuda:dry:

Kwiateczek wpisz w google "gify swiateczne" lub wogole "gify" lub "suwaczki"

No wlasnie jak mielismy laptopa to bylo ok,choc i tak wolalam na stacjonarnym ale dalam laptopa mojej mamie :-)
Ide sobie jakas kolacyjke na szykowac,jutro zamierzam wziasc sie za okna,firanki.....juz za 2 tyg swieta .

Iwonka tylko zapomnialam jak zmienic avatar a suwaczka tez nie wiem jak bo to ktos robil za mnie:sorry: znalalam obrazek,skopiowalam,chcialam wkleic na pulpit a pozniej z niego sciagnac ale sie nie da:no:nie ma opcji wkleic:no:to nie wiem juz gdzie go dodac:sorry:
Co o komputera to dzis G powiedzial ze mi kupi najtanszego laptpoa i bedzie z glowy:-D:D:-D
Juto pomyslle chyba nad tym,spadam bo jestem zmeczona:-)slodkich snow zycze wszystkim,oby i ja sie wyspala bez bolu plecow:tak:zobaczymy czy fizjoterapia dzisiejsza:szok:pomoze:-)
moz-screenshot-3.jpg

Kwiateczek wchodzisz w Edytuj Sygnature (SZYBKIE MENU)i tam wklejasz kod na forum przwaznie napisane jest jako BBCode zaczyna sie od (trzeba go skopiowac najpierw) a ob...NIa i tam na dole po lewej masz edytuj Avatar

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry