iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wszystkiego najlepszego dla Nelci!!!!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ROŚNIJ KAWALERZE:-)
kurde mówię, że widzę poprawę na skórze po nutramigenie a ona że zapalenie skóry wraca polepsza się i pogarsza u dzieci, no i wedlug niej to akurat byl ten moment jak zaczęlam dawać mleko inne i mam wórcić na normalne TRAGEDIA dobrze że jadę do polski to może zrobię mu testy. 
, ja nie wiem mi mąż mówi że ladnie wyglądamDzieki za zyczonka dla niuni:-)
Mam pytanie my dostałyśmy na te nasze nieszcesne kolki Debridat

A Nela tak pięknie mi zjadła dynie z ziemniaczkami zmieszaną z indykiem ,że w szoku jestem![]()

głupia baba. jak ma wyglądać matka małego niemowlaka.. jak mis świata.a i powiedziasla mi że wyglądam okropnie, że mam pewnie depresje, ja nie wiem mi mąż mówi że ladnie wyglądam

nie wiem jak oni to robia ale wydaj mi sie ze w pieluszce zesikanej to sa juz bakterie
kazali mi tylo przed wizyta zeby nie smarowac niczym pupci

zrob badania w PL.Ja zaluje ze nie zrobilam ale maly na szczescie czuje sie juz dobrze chociaz nigdy nie wiadomo co jest w organizmie
Nie uwiezycie jakie maja metody
Ostatnio rozciaganie kregoslupa nie pomoglo,plecy bolaly jak diabli
Dzis wiec uzyl koles elektrowstrzasow
aby ulzyc w bolu
troche sie balam szczerze nie wiedzaialam co wyciagnie
az tu przyprowadzil taka maszyne,przypial plasterki do plecow i dal mi pilot do zwiekszania mocy.Mialam przekrecac na ile moge wytrzymac
wzkaznik pokazywal 20 czegos wpadl i spytal czy tylko tyle moge wytrzymac i zaczal sie smiac
ogolnie to trwalo 15 min i doszlam do 25
swoja droga to chyba stare techniki tortur wykorzystywane do leczenia

:-);-)Skad bierzesz takie obrazki jak ten kotek,myszka Miki czy ten Mikolaj:-)ja szukalam cos swiatecznego ale nie bardzo wiem gdzie
chcialam pozmieniac tez:-)cos nowego by sie przydalo

jak to wyglada
ma na rajstopkach samochodziki i tak je goni
obecnie lezy i spiewa
tatus bierze go do kapieli