reklama

Majóweczki 2008

U nie mała wstała o 9:szok: Jak zawsze zrywała się o 7 to dzisiaj o 2 fodziny później. No i cały schemat jedzenia idzie w łeb. No cóż trzeba być przy dzieciach elastycznym:tak:

Ja też po śniadanku. Zaraz na spacer pójdziemy. Oczywiście jak mała zechce zjeść bo na razie to nie chce się nawet na cycka patrzeć:tak:

reklama
to by było super.. mam tylko nadzieję, że sobota będzie pod "zdechłym azorkiem"..
mam umówioną wizytę z chirurgiem i być może nie będę mogła jeden dzień chodzić

u mnie niezbyt dziś wyjściowo, ale jutro szoruję na dwór.zmienię dziś godnolę na spacerówkę... kolejne podejście to tej wersji wózka. może uda nam się pojeździć nia choć te 3 miesiące. :-)

Witam dziewczyny
u mnie pogoda sie poprawia jak maz wroci wczesniej to idziemy za nowym fotelikiem samochodowym...

Dziubek- a u mnie mlody wstal o 8 :szok::szok::szok: co normalnie wstaje o 6 albo 5.30 nie wiem co sie stalo ale chyba dobrze mu sie spalo a ja nie moge go uspic teraz i cale jedzenie nie wiem w jakiej kolejnosci teraz mu dac?? ale nic moze jak wyjdziemy to usnie..

wiecie co ja tez zablokowalam galerie bo znow do nas wchodzily jakies nieznajome osoby a przede wszystkim pod innym nickiem byla mojego meza... i wiemy ze to ona bo ma znajomych co moj maz zna z jej strony..

Witam sie ja z kawusia mly sie bawi dzis wstalismy o 9;30 bo nas telefon obudzil :wściekła/y: no ale z przerwa na zabawe o 6 :confused:
Kamilka hehe my tam nie mamy zadnego rytmu heh on je jak chce i spi teraz tez troszke inaczej od kad puzniej wstaje ide chyba go na balkonie ululac bo juz spiacy a wczoraj poszedl o 12 na dzremke zwariuje chyba :rofl2:

Witam,u mnie pochmurno i spac sie chce.
Dzis spalismy do 9:11 :-) tzn ja i Vanesska bo Klaudia nie spi od 8ej.ale jadla dopiero o 9:30 pierwszy posilek a w sumie drugi bo dzis w nocy sie obudzila na mleczko i takim sposobem nasze menu jest calkiem przestawione.,bedzie jadla wtedy kiedy bedzie glodna.
Klaudia teraz spi,Wczoraj miala tylko jedna drzemke.

Ja calkiem usunelam konto bo juz mialam dosc tej NK.........Ciagle cos tam sie dzieje,albo dziwni ludzie tez na profil wchodzili,albo od dziwakow zaproszenia przychodzily,teraz ci pedofile.Poza tym jak juz galeria miala byc zamknieta to uznalam ze po co mi ten profil tam,ci co chca maja moj nr gg czy tel.Nie bylam zowlenniczka przyjmowania zaproszen od wszystkich zeby tylko na lapac wiecej znajomych....jzu mam klopot z glowy :-) i zreszta teznie chcialam zeby zagladali do mnie z bylej rodziny mojej.

Kinia a na jaki zabieg idziesz?

Jade wszystkiego najlepszego dla Adasia z okazji 6 miesiecy :-)
attachment.php

iwonka zgadzaam sie z Toba ja tez nie mam tam nr telefonu itd kto ma miec ten ma ;-)ale zostawilam bo czasami fajnie poogladac znajomych itd :baffled: a co do ilosci znajomych ostatnio jak czytalam o tych pedofilach to byl jeden profil co mial chyba z 7 tysiecy :szok: a nawet jak zlikwiduja konta fikcyjne to tego bedzie pelno przeciez sie nie legitymujesz jak sie zapisaujesz do szkoly a i zapisywac sie nie musisz :dry:

Witam sie jako ostatnia-tradycyjnie:dry::-)
Ja tez z kawusia a maly szaleje na podlodze:-)Raczkuje juz porawnie wiec szaleje:-D:-D
My tez wstalismy pozno bo o 9.15:szok::szok: tzn ja,maly i tatus:-)tata juz nie bedzie mila piatkow wolnych:angry::angry: wiec zostaja tylkoco drugie soboty i niedziele:angry:tak bylo fajnie:sorry:

Witam Was,
u nas dziś słonecznie więc zaraz wyruszamy na spacerek do parku, Zosiek ma zatwardzenie i to chyba od bananów, a raczej na pewno. Mama nadzieję, że nie zrobi mi kupska na spacerze, ale z drugiej strony mogła by zrobić tyle czasu trzymać:baffled:. Zosi mi wstała dziś standardowo czyli przed 7:00.
Co do NK to ja zablokowałam swój profil można tylko oglądać i nic nie wpisywać.
:-)Jade:-) 1000 buziaków dla Adasia z okazji 6 mc
:-)Kathy:-) wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy ślubu.

Buziaki dla Was miłego dzionka:-)

reklama
Witam wtorkowo.Dziś mój babel kończy 7 miesiąc i sama nie wiem kiedy to niby zleciało-zamiast sie dłuzyć ,bo w domku siedze czas leci jak szalony :szok::szok::szok:
Ja też zastanawiam się nad usunieciem konta z NK :-(w sumie dla nieznajomych mam galerie zablokowaną ale jak to piszecie -lepiej dmuchać....
Mi ciut lepiej jakby cos czuje i smak wrócił(wiadomo jak to przy zatokach..)
A z mała wszytsko osłuchowo oki tylko jeszce do noska dostała Euphobrium:tak:Ale za to mój A już sie rozkłada:-D:-D:-DOby nie Oli:-(:-(:-(
Dzieki za słowa otuch juz ponad tydzień sie mecze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idziemy, idziemy..pewnie pierwszą drzemkę mała zaliczy na powietrzu:-) W weekend ma być podobno +10 stopni....:szok::-)

No tak i wiadomo jak tak temp.skacze to wiadomo skąd chorubska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nie mała wstała o 9:szok: Jak zawsze zrywała się o 7 to dzisiaj o 2 fodziny później. No i cały schemat jedzenia idzie w łeb. No cóż trzeba być przy dzieciach elastycznym:tak:

Nie wiem co to dzis my też zamiast po 7 00 wstałysmy o 8:20:szok::szok::szok:
spadam ,"Brzydule"ogladać ,wieczorem nie ma jak...:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry