reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczyny
a ja dzis [adnieta jak nie wiem... rano pojechalam zawiesc dziecko tesciowej a sama pojechalam pomoc sprzatac mojej babci i cioci bo ta druga miala dzis przywiezione meble i troche roboty a babcia to okna firanki i ogolne sprzatnie...

my mamy choinke narazie stoi na balkonie ubieramy ja w poniedzialek..

jutro przyjezdzaja znajomi z chrzesnica mojego meza i tez biegalam ostatnio za prezentem dla niej udalo sie... ale w poniedzialek to chyba calkiem padne ze zmeczenia...

a dzis bylismy na basenie ostatnie zajecia a za tydzien juz kolejny turnusik zaczynamy kolejne 4 miesiace i dlatego dzis moglam wejsc z siostra i obie bawilismy sie z Adasiem i dzis mozna bylo siedziec ile sie chcialo wiec siedzielismy dzis w basenie 1,5 godz... SWIETNIE BYLO...

reklama
Kangurka nie mamy ale mozna zalozyc a tam porady typu jak wstawic , zmniejszyc zdjecie,cytowac posty i nie wiem co tam jeszcze a jak wstawic suwaczek :-)

Zrobione :tak:

Iwonko, moja Niki tez już dawno śpi. Padła dzisiaj jak kawka!
Dostała strasznego powera po obiadku z mięsem :szok: Szalała tak strasznie że aż sapała przy tych swoich wygibasach!
A w kąpieli - szkoda gadać - połowe pokoju mi zalała (kąpiemy ja w pokoiku, bo w łazience nie ma ogrzewania...). W pewnym momencie, w wanience znajdowała się tylko jej głowa i ramiona - reszta była poza wanienką i "tuptała" do góry nogami po trzymającym ją tatusiu :rofl2:
Cyrk jakiś normalnie dzisiaj wyprawiała!

Marcin po kąpieli zarządził, że zero mięsa - nasze dziecko przymusowo zostanie wegetarianką :-D

Kangurka to macie urodzonego plywaka:)Konradkowi jak sie dstanie woda do twarzy to wtedy pluska:-)tak grzecznie sobie siedzi:-)
Kamilka to wszystke jestesmy zabiegane:-)ostatni tydz taki bedzie:tak:pewnie kazda tylko wpadnie sie przywitac i poleci-)Ja tez tera tylko na chwile.Wlasne skonczylam ogldac fajny film "wpadka"nowsc z ta blondi co grala w Roswel czy jakos tak:Teraz ide sie wykapac,pozno juz a ja padam:-)dobranoc kobiet:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry