reklama

Majóweczki 2008

reklama
Aaaaaa zapomniałam dodać, że jutro tj. niedziela wszystkie zabawki w hipermarkecie real są tańsze o 50%:szok: Rabat naliczany jest na kasie. Tylko jutro więc myśle że warto!
Jedziemy kupić coś małej na gwiazdke:-)
Dobra spadam do wyrka.
Dobrej nocy

Aurelia zyjesz jeszcze po tych tostach??? :-D:-D

Ja wczoraj o 2 w nocy paczka zjadlam. Nie umiem sobie odmowic jedzenia jak glodna jestem. Jem bez wzgledu na pore.

Kangurka to jak Wy sie kapiecie jak w lazience nie macie ogrzewania???Ja tu siedze w polarze w pokoju gdzie jest niby 20 stopni i mi zimno. Chyba ,ze do klubu morsow nalezycie to co innego :-)

anusia dzięki za cynk jutro rano pojadę do reala.

Ja kupiłam niedawno w biedronce strucle serową nie była przeterminowana a w środku była pleśń.. i tak jem jem i coś mni nie gra, wypluwam patrzę i :szok:

reklama
hehe ja byłam... już o 9:20 gdzie sklep byl otwarty od 9 i juz mało co zostało... ludzie rzucali się na zabawki jak zahipnotyzowani, normalnie dzicz i szarańcza. Nie kupiłam tego co chciałam :wściekła/y: ale o tym na wątku tematowym napiszę :-)
To przedswiateczna goraczka:dry::dry:tu tez:baffled:
A my jedak kupimy sobie tv na swieta:-)tzn dzis:tak:jest taki co chcielimy i przeceniony :tak:;-)Kolega chce kupic nasz obecny wiec tylko troche musimy dolozyc:biggrin2::-D
OKI uciekam robic obiad a maly jak wstanie to jedziemy:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry