reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry!!

Ja też nie mam okresu, karmię i biorę Cerazette ale pewnie za jakiś czas mi sie zacznie mimo tych tabletek bo ja ogólnie niezbyt dobrze znoszę tabletki (pewnie mi się zacznie jak zmniejszy się jeszcze karmienie).

A jeżeli chodzi o wagę do porodu hehehe 97kg - z czego chyba mnóstwo wody bo byłam maksymalnie spuchnięta. Teraz hmmm 75 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( i tak bym chciała ważyć powiedzmy 60kg. Echh

Miłego dnia kochane.

reklama
Cześć Kobitki:-):-)
Ja własnie pije kawusie i bede czytać BB, o widze że cos tam naklikałyście jeszcze wieczorkiem:-)
Panna Migotka jeśli czujesz sie "tam" dobrze tzn nic Cie nie boli to wszysko jest ok. Twoja mała dobrze ssie mleczko z cyca więc wytwarza sie prolaktyna która sprawuje ze nie ma jejeczkowania a więc i okresu. Moja kuzynka karmiła 3 lata:szok:, jak odstawiła małego od piersi (po wielkich bataliach) nie zdąrzyła mieć miesiączki bo była w ciąży od razu.:-)

Anusia co do prolaktyny i cycusia to różnie być może wiem po sobie bo przed ciąż chorowałam na hiperprolaktynemię a jajeczkowałam jak najbardziej więcej z tym to trzeba uważać :tak:
Panna Migotka jak Cie to niepokoi to zawsze warto pójść do ginka:tak::tak:
Kathy mam nadzieję że okaże się że z moczem Nelki wszystko w porządku:tak::tak:

dziewczyny nie wiecie czasem co tam u majowych wcześniaczków słychać ??
miłego dnia wszystkim :tak::tak: a o mojej wadze to ja lepiej pisać nie będę bo waże mniej niż prze ciąża ale chyba jestem najcięższa z Was:-(

Witam.
Nie wiem czy czytalyscie onet ale napisane jest zeby raczej nie uzywac w tej chwili przegladarki Explorer Groźna "dziura" w przeglądarce internetowej - Onet.pl Wiadomości - 16.12.2008

Ja jak urodzilam Vanesske i karmilam cycem wylacznie przez 6 miesiecy to i tak okres dostalam 7 tyg po porodzie. Teraz jak konczylam karmic Klaudie eliminujac poszczegolne karmienia ,to dostalam odrazu okresu.
Kinia 40 pare kilo przy 175 to dobry szkieletor,a ja sie uwazam za szczupla a waze 72 przy 176 cm

Witam.
Nie wiem czy czytalyscie onet ale napisane jest zeby raczej nie uzywac w tej chwili przegladarki Explorer Groźna "dziura" w przeglądarce internetowej - Onet.pl Wiadomości - 16.12.2008
poczytam w wolnej chwili. ja mam mozillę.

Kinia 40 pare kilo przy 175 to dobry szkieletor
:tak: oznajmiła ostatnio z radością, że od 4 miesięcy waży 50kg. to chyba jest rodzinne kuzyn ma ponad 2 m wzrostu i tez "patyczak" z niego. :-D

ja znikam. muszę zanieść laptopa do naprawy
Wesołych Świąt. Szczęśliwego Nowego Roku. Przystojnego Mikołaja.
Osobom marzącym o białych świętach - śniegu, tym co marzą o cieple to tropików....:-)
Udanego Sylwestra.
325.gif
do zobaczenia za rok!! papa:-)

Witam się i ja,

Co do wagi to wróciłam do tej pzed ciążą ale mogłabym z 5 kg mniej miec.

Pana migotka - ja też nie mam@. Wprowadziłam nowe pokarmy a @ nie widać.

Wiecie co mnie nadal wszystko boli. Może wyda Wam się to smieszne ale mnie skóra boli na plecach i pod żebrami. Nie mam pojęcia dlaczego. Nie moge przez to spać i chodzę jak ząbi. Chora nie jestem. Temp nie mam. Miałyście kiedys coś takiego??

A ja nie korzystam z Eksplorera tylko z Mozilli więc problem z głowy:tak:

Cześć!

Temat wagi pomine:zawstydzona/y::baffled:

Wprowadzę trochę klimatu świątecznego ;-):-D Tańcząca rodzinka elfów

Jak Niki sie obudzi zjemy obiadek i szorujemy na spacero-zakupy, bo mleczko się skończyło i przydało by się zrobić zapas i coś dla nas kupić, bo w lodówce światło, musztarda i majonez;-).

Ja mam Opere ustawioną jako główną przeglądarke:tak:, więc jakieś dziury mi nie straszne:-D.

Ja kolejna @ dostanę na Święta :baffled:, aż się nie mogę doczekać :confused2: tego zawirowania w głowie. Przynajmniej nie będę musiała się sztucznie uśmiechać u teściowej, tylko zwalę wszystko na @ :rolleyes2::evil:

reklama
Nie nadrobiłam was wybaczcie:sorry:widzę ,że Ha-NN-aH tez sie zmyła i Dotkass odfrunęła ....Powoli wymiekamy

Jestem jestem, nadrobiłam i myślałam że nikt nie zauważy że mnie nie ma haha:-D
Mam ciężki okres w życiu, kłótnie z mężem, teściową oszaleję, mam ochotę tylko na spacery z małą, wtedy mam wszytsko gdzieś i nikt mi nie mówi co mam robić.:no:
Z neta nie korzystałam, bo zamykam się w tym nowym pokoiku a tam nie ma narazie neta, bo router nie dosięga z sygnałem. Ale już niedługo przeniosę go na dół:-p.
Poza tym moja siostra przyjechała z Londynu to troszkę czasu spędziłyśmy ze sobą. Jutro wjeżdża więc korzysytamy. Zaraz pakuję manatki małej i jadę do niej.
Nie zapomniałam o was kochane, wkrótce jestem cała wasza znowu hihi.:tak:

Napisałam na zamkniętym co mnie boli.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry