reklama

Majóweczki 2008

witam
Kinia wszystkiego najlepszego,duzo zzdrowka i milosci:-)Szampanskiego Sylwestra:-D tzn ze juz Cie nie bedzie do Nowego Roku?
Iwonka ale sie wystraszylam przez chwile bo my mielismy Explorer i nie wiedzialam co zrobic wylaczyc:szok::szok:ale przypomnialo mi sie ze szwankowalo i kolega nam zalozyl Mozille:-)ufff
Dziewczyny co do okresu to mysle ze powinnyscie sie zglosic do lekarza:tak:troche za dlugo tak macie:sorry:wiem ze tak jest fajnie ale w ten posob oczyszcza sie organizm.Powinien chyba wystapic do 3-4 mies po porodzie a jesli nie to do lekarza.Tak mi moj ginek mowil:tak:
A my dzis wstalismy o 9.20 :szok::szok:ciekawe kiedy teraz usnie:dry:ale nocki mamy wciaz placzace:baffled: ale wiecie co?!!zaczyna troche pic herbatki:-):-)

reklama
Migotka, idz do ginekologa dla świętego spokoju, ale mnie sie nie wydaje to jakąś anomalią...
Ja byłam bardzo niezadowolona, gdy po niespełna 5 miesiącach JUZ dostałam miesiączkę :angry:
Spodziewałam się że dłużej będę odpoczywać od babskiej przypadłości ;-)

To chyba niezwykle indywidualna sprawa.

O kurczątko!
Ja korzystam z IE :baffled:
Nienawidze innych przeglądarek :wściekła/y:.
Cholibka, musiałam zainstalować Mozillę w takim wypadku jednak :nerd:

Jak ktoś dostanie info że problem zniknął - plissss dajcie znać, to wrócę do mojego kochanego IE :-(

Kwiateczek ja mam chyba za duzo z toba wspolnego,mi tez szwankuje klawiatura,tez mam problemy z kregoslupem i na dodatek klopoty z pamiecia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bylam po raz kolejny po lampki choinkowe i przedluzacz,ale oczywiscie znow zapomnialam i przedluzacza nie ma(nie mowiac juz o zoltku):zawstydzona/y: :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

A wiecie co ,jak przegladam bb na Mozilli to nie widze duzo suwaczkow forumowiczow ,a jak wchodze na bb przez IE to wtedy widze wszystkie:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

PannaMigotka tu masz wiecej wypowiedzi dziewczyn https://www.babyboom.pl/forum/karmienie-piersia-f21/kiedy-wraca-miesiaczka-2500/

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny
ja okres tez juz dostalam duzo lzejsza sie czuje i moje nerwy opadly
Wiktria co do tego w zamknietym to czytalam i nie boj sie mimo nerwow nie skrzywdzilbym cie hahaha:-D:-D:-D:-D

My dzis ubralismy choinke i super Adasiowi sie podoba tylko kurcze dziure ma w jednym miejscu i z jednej strony dluzsze galezie i wyglada troche dziwnie...

jesli chodzi o moja wage to wiecie co ja chyba z was jestem najgrubsza ale nie umiem sie odchudzac jem ostatnio duzo slodyczy i po porodzie spadlam ze 100kg do 82kg a teraz waze 89kg :dry::dry::dry::dry::dry: Wstyd....

co do wygladu to ja mam straszne cialo brzuch nadal spory i pupa i nogi okropne cale w celulicie grube ale co bede gadac sama sie do tego doprowadzilam tyle tylko ze ja mam od zawsze grube nogi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry