Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dostałam od swojego Niby Szwagra :-) tusz Giorgio Armaniego MaestroMam długie rzęsy, ale rzadkie :-( Muszę tonę tuszu nałożyć, żeby było super. A tak a`propo: znacie jakiś fajny tusz pogrubiający? Ja używałam już wielu, ale żaden mi nie spasował.
a może ja sobie coś takie strzelę..Dziękuję bardzo, ale to właśnie miało wyglądać naturalnie...robiłam sobie sztuczne metodą 1 do 1 (jedna rzęsa sztuczna klejona do naturanej), chciałam, żeby był efekt naturalny i jest...są ciemniejsze od moich...tak jakby były pomalowane, a nie są...ogólnie wstaje rano już z "pomalowanymi" rzęsami ;-):-)

A nie wypadają Ci po nim rzęsy??? Ja go kiedyś miałam i generalnie był bardzo fajny, tylko właśnie rzęsy mi po nim leciały i musiałam odłożyćShanta, ja jestem od dłuższego czasu wierna staremu wypróbowanemu Max Factor 2000 calories. Co próbuję jakiś inny, to dochodzę do wniosku, że albo nie pogrubia, albo się do d..y zmywa (np. tusz lash architect carbon gloss - zmywanie doprowadza mnie do szału, niby ładnie zmyty z rzęs, wacik czysty, a rano i tak czarna smuga na dolnej powiece).
Chyba się nie chwaliłam, byłam przedwczoraj u fryzjera, chciałam balejaż. To co mam na głowie trudno nazwać balejażem, raczej plamy na włosachmuszę skoczyć do fryzjera na pasemka, może do kosmetyczki. no i na pazury..
Kilka razy w życiu go robiłam i tylko raz byłam zadowolona - gdy znajoma fryzjerka koleżanki robiła mi go w warunkach domowych, cieniutkie paseczki koloru czerwonego, karmel i złoty. Wyglądało ekstra. Ten jeden jedyny raz. Potem już nigdy nie byłam zadowolona, choć zawsze chodziłam do innego fryzjera. Ślubny mi dogryza, że mam papugę na głowie 

U mnie to samoWitam Kochane Moje Majóweczki,
U nas noc...lepiej nie mówić, dupa...w naszym przypadku przekładanie podusi nie zdało egzaminu, oczywiście na jedną noc tak, ale tylko na jedną, może powinnam codziennie przekładąc podusię na inną stronę

glow mi peka.Nic nie pomaga

kolezanka wczoraj powiedziala mi zeby polozyc kolo niego moja koszulke,bedzie czul moj zapach ale nie pomoglo

padam....

czy nie ma w calym szpitalu porzadnego lekarza ktory moze pomoc
tyle czasu sie ona meczy boshhh,biedna:-(
:-):-):-):-)
zawsze jestem zadowolona.Robilam 3 razy,co lato-blond,braz
one sa rewelacyjne.Ostatnio robila mi jakas praktykantka i troche zadlugo trzymala mi,byly lekko spalone ale poza tym super