panistepelek
Fanka BB :)
natanek - Ja moją córcię zaczełam sadzać kilka dni na nocnik by sie przyzwyczajała ale stwierdziłam, że jeszcze jednak poczekam, właśnie do czasu gdy zrobi sie trochę cieplej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pogoda dalej do kitu,szaro buro i pada deszcz 
i ja się przyłączm do życzeń..jeśli mogę...Witam.Ja dzis mialam pobudke przed 7pofgoda dalej do kitu,szaro buro i pada deszcz
Chcialam zlozyc najlepsze zyczenia zdrowia i usmiechu na codzien dla dzisiejszych 10 miesiecznych szkrabkow:Mikołajka,Martynki,Igusi i 9 miesiecznej Dominisi :-)
![]()

i ja sie podczepię do zyczeń. Na chama jak zwykleWitam.Ja dzis mialam pobudke przed 7pogoda dalej do kitu,szaro buro i pada deszcz
Chcialam zlozyc najlepsze zyczenia zdrowia i usmiechu na codzien dla dzisiejszych 10 miesiecznych szkrabkow:Mikołajka,Martynki,Igusi i 9 miesiecznej Dominisi :-)
![]()

, dupa...w naszym przypadku przekładanie podusi nie zdało egzaminu, oczywiście na jedną noc tak, ale tylko na jedną, może powinnam codziennie przekładąc podusię na inną stronę 
:-)
, niestety dziś brak słoneczka, siąpi deszczyk, ale jest ciepło...jak przestanie padać to wyjdziemy, choć może na momencik nawet, gdy będzie padało, bo ile można w domu siedzieć
...wezmę parasol, Ami założę folię i się przejdziemy, niestety nie posiadam płaszczyka, lub kurtki przeciwdeszczowej (muszę kupić- przyda się na wiosnę, lato)...