Posucha na Majowym BB dzisiaj...
Ja w końcu ruszyłam sie do tego sklepu. Wlazłam do butiku i widziałam cudne ciuchy. Niestety większość powyżej 70zł, a ja miałam nieco mniej przeznaczone, bo jeszcze "teściom" zaległe prezenty musiałam kupić

Ale dojrzałam jedną bluzeczkę która mnie zauroczyła. Szczęśliwie się złożyło, że była w rozmiarze siostry, w kolorze czarnym, ze stujeczką z dłuuugą kokardą i bufkami na ramionach (cienka, z krótkim rękawkiem). Moja siora w ramach pracy nosi sie dosyc elegancko ostatnio, a ta bluzeczka wydała mi się idealna dla niej pod żakiet, czy do spódniczki w lecie.
Gdybym była szczupła to bym ją dla siebie skrobnęła
A że wyoglądałam ją na wszystkie strony i znalazłam defekt (który w kilka sekund domowym sposobem usunęłąm), to jeszcze mi babka obniżyła cene i dałam 30zł :-)
Więc strasznie się cieszę z zakupu. Teraz juz tylko liczę na to ze jutro także siostrze się spodoba
Rodzicom mojego M kupiłam śliczny świecznik - bardzo gustowny, z pięknymi różami (sztuczna kompozycja u stóp świecznika) w kolorze wystroju ich salonu - zielonym.
Ogólnie jestem wyjątkowo zadowolona z prezentów, i wogóle - z samotnego wypadu do sklepu

Zostawiłam śpiącą Nikolkę z tatusiem i pojechałam sobie bryczka do większej wsi ;-)
Jutro jedziemy rozdac prezenty i kwiatki dla BAB w rodzinie od mojego M