reklama

Majóweczki 2008

Anulaaa w pracy o ciazy musialam powiedziec bardzo wczesnie bo juz w 5 tyg.To ze wzgledu na to,ze mialam nocne duzury i dzienne trwajace 12 godz. Juz chyba 2 miesiace temu przyjeli chlopaka,ktory bedzie mnie zastepowal. Wiedza,ze ja chce pracowac ale przebiegu ciazy nie da sie przewidziec.
A jak juz dzidzius bedzie to na pewno bede tesknic za wolnymi dniami :tak:

reklama
Agusia w Diversie oczywiscie byłam :-) Jechałam tam z zamiarem zeby cos kupic mojemu Marcinowi, ale oczywiscie kupiłam sweterek dla siebie :-)
Nie mogłam mu sie oprzec, jest taki przedłuzony troszke i bardzo rozciagliwy, na wiosne zmiesci mi sie tam duzy brzuszek, no a cena niczego sobie.. z 99 na 39 zł.
O tej przecenie dostałam info na maila ze promocja -50% trwa tylko 3 dni.

Witam dopiero teraz bo mialam gosci,a wczesniej sprzatalam i przestawialam meble no i obiad w miedzy czasie....Mikolaj byl u mnie po raz drugi.Dostalam od meza 200zl jeszcze a od tesciowej ptasie mleczko:-p
Jesli chodzi o szkole rodzenia to z tego co wiem to sie idzie pod koniec 2 trymestrulub od 3 trymestru.....Ja mialam porod rodzinny i nikt nie wymagal od nas uczestniczenia w szkole rodzenia.
Magdalena gratuluje synka:-):-):-):-)

Ja jestem z kolacyjka wlasnie zasiadlam:-pto juz jest nalog ze jem przed kompem:sorry2:
Ja ciagle mysle jak sie pomieszcze z dwoljgiem dzieci.Vanesski pokoik jest strasznie maly tzn na jedno dziecko jest ok ale na dwoje.......No i kombinuje ktora sciane rozwalic zeby powiekszyc dzieci pokoj a mam mozliwosc sie przebicia do innego pomieszczenia zeby tam zrobic kuchnie ale bedzie slepa choc za to dzieci beda mialy naprawde duzy pokoj a to dla mnie sie liczy najbardziej:tak:Juz nawet po nocach mi sie sni remonty w domu.Jeszcze jset druga opcja ze kosztem n aszego pokju powieksze pokoj dzieciowy ale wtedy bede miala problem z umeblowaniem.Bo mam wielka szafe z lustrem ktorej nie mialabym gdzie indziej postawic wtedy......:dry:

witajcie majóweczki ja dzisiaj w nie najlepszej formie Mikołaj jakby o mnie troszkę zapomniał no dostałam popołudniu pomarańcze od teściowej ale to była jakaś tak wymuszona odpowiedź na czekoladkę jaką jej rano wsunęłam do buta:eek: poza tym ogólnie mam zły dzien byłam dzisiaj na USG z NFZ i nigdy nikt mnie tak nie potraktował jak dzisiaj normalnie mi łzy pociekły jak wyszłam lekarz nie chciał mimo mojej prośby obrócić monitora w moją stronę bo jeszcze się napatrzę na dziecko a potem mi kompletnie nic nie powiedział :-(:-(z łaski stwierdził że według dzisiejszego USG termin porodu wypada mi na 11 maja nie wiem ani jakie moje maleństwo duże ani ile waży i przy takim traktowaniu to o podejrzeniu płci nie było mowy :-(:-(naprawdę było mi przykro poza tym byłam dzisiaj u neurologa pani doktor pocieszyła mnie że te bóle głowy to najprawdopodobniej skutek ciąży i powinny ustąpić po porodzie tylko jak ja mam przetrzymac do porodu:confused: gdyby działo się coś niepokojącego to mam sie zgłosić a póki co ona niewiele może zrobić bo skoro jestem w ciązy to nawet na tomografię mnie nie skieruje humor mam dzisiaj strasznie skopany ale mam nadzieję że przynajmniej Wy miło spędziłyście dzień :tak::tak::tak:

Oj Puchatka ale mialas dzis dzien niemily :-(Nie wiem jak mozna tak potraktowac kobiete w ciazy jak ten gin,ktory ci usg robil.Mam nadzieje,ze nastepnym razem zobaczysz maluszka na usg. Ja na mojej ostatniej wizycie niby mialam usg robione ale tylko zeby sprawdzic czy szyjka i ilosc wod plodowych sa w porzadku.Dzidziusia nie pdgladalismy. Sluchalismy tylko jego serduszka ale to nie na usg.

No Puchatko - co za nieczuły gościu, współczuję Ci, że trafiłaś na takiego typa!

Iwonka - my tez myślimy o remoncie, ale łazienki. Wszystko zdążyliśmy wremontować kiedy sie wprowadzaliśmy 2,5 roku temu, ale na łazienke juz nie starczyło. Zobaczymy jak bedzie z naszymi oszczędnościami na początku roku (chociaz sytuacja na rynku finansowym nie nastraja mnie pozytywnie) i może sie uda.

A co do Sylwestra - to załatwione. Idziemy do tej restauracji gdzie wyprawialismy wesele - nawet sie ciesze. Kiedy wczoraj tam bylismy to wróciły przemiłe wspomnienia... ach...

reklama
hihi Kamilka87 ja tez w zeszłym roku brałam ślub w grudniu
(a termin porodu miałam na maj)
My braliśmy ślub cywilby :-D stres miłam taki, ze nie byłam w stanie pomalowac sobie paznokci :-D i musialam isc do specjalistki :-D
Życze udanej uroczystości i wspaniałej zabawy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry