iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Gloria normalnie mordka mi sie ucieszyla jak przeczytalam ze chyba jestes w ciazy :-) Fajnie, na nowo tak przezywac to wszystko hmmmm troche zazdroszcze ale mi juz starczy moich dwoch lobuziakow ;-) Trzymam kciuki za fasolke :-) Koniecznie nas informuj jak sie sprawa potoczy !
Moja Klaudia spi tak mniej wiecej od 20ej do 7-7:30.Czasami mamy poslizg tak jak dzis bo byla tesciowa i druga drzemka sie przesunela to pewnie dzis spac pojdzie dopiero o 21-22.
Moja Klaudia spi tak mniej wiecej od 20ej do 7-7:30.Czasami mamy poslizg tak jak dzis bo byla tesciowa i druga drzemka sie przesunela to pewnie dzis spac pojdzie dopiero o 21-22.

buziaki:-)
oby to nie oskrzela
Jakieś to Tesco u nas niewydarzone 
Myślałam, że zemdleję. *****, jaki człowiek jest nieodpowiedzialny, przecież powinnam przewidzieć, co może się stać z taką zabawką. Niby przyszło mi to do głowy, ale potem myślę sobie, że na pewno nic się nie stanie. Normalnie szczęście, że nic się nie stało. Teraz to 100 razy pomyślę, zanim dam jej jakąś nową zabawkę. Po raz kolejny utwierdzam się w przekonaniu, że ja nie nadaję się na matkę...