_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Wczoraj czytalam ze takie przetrzymywanie nie daje efektu (no komus napewno sie udalo) dziecko jest wybite ze swojego rytmu i wstanie i tak o tej porze zapewne co zwykle w dodatku bedzie w zlym chumorze bo nie wyspaneSzopku a jakbys przetrzymala Dominika i pozniej polozyla go spac???
Chociaz w naszym przypadku to nie skutkujeAnia potrafi isc spac o polnocy i obudzic sie o 6 rano
.Na szczescie grzecznie czeka az ja sie zwloke z lozka ok siodmej
Teraz spi juz okolo 2 godzin. Nie wyglada jakby miala sie zaraz budzic wiec pewnie dostanie butle na spiocha i wstanie rano![]()
Moj maly wczoraj zasnol o 17.30 obudzil sie po godziny zjadl bawil sie pol godziny i poszedl dalej spac efekt wstal o 5 a normalnie wstaje o 6 wiec jak na takie spanie od 17;30 to i tak dobrze
Ogolnie podziwiam dziewzyny ktorych dzieci sie klada ok 21
ja sama juz o tej porze lubie byc wykapana maly polozony w domu ogarniete i do wyrka albo chwila dla siebie 
A poza tym witam wszystkie sypie u nas snieg ale zaraz topnieje ech ... wczoraj mialam jazde retyy jaka widocznosc
jeszcze jutro a w srode egzamin 
dzis wyskoczylam do sklepu jak maly zasnol drugi raz mi sie to zdarzylo ech boje sie ale nie mialam nawet kromki chleba dobrze ze sklep pod nosem
Ania potrafi isc spac o polnocy i obudzic sie o 6 rano