Skoro tak, to zobaczymy jutro. U nas były 4 dni gorączki i dzisiaj już brak.niesia u nas było tak" 2 dni gorączki, jeden dzień bez temp. i dopiero 4 dnia pojawiła się wysypka. może u was tez jutro pojawi się wysypka. :-)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skoro tak, to zobaczymy jutro. U nas były 4 dni gorączki i dzisiaj już brak.niesia u nas było tak" 2 dni gorączki, jeden dzień bez temp. i dopiero 4 dnia pojawiła się wysypka. może u was tez jutro pojawi się wysypka. :-)

trzymam kciuki żeby Michaś był zdrowy... :-)Skoro tak, to zobaczymy jutro. U nas były 4 dni gorączki i dzisiaj już brak.![]()

. Jakies wrozki to przewidzialy 

ja znowu niewsypana zmęczona i z chęcią mordowania teściowej
poza tym jeśli Majce nie ida kolejne zęby to ma w sobie jakiegoś nowego demonka :-( parę dni było spoko już od północy do 6 rano potrafiła przespać bez pobudki spała tylko u siebie a tu znowu jakieś zgrzyty na dodatek zima wróciła w pełni za oknem bialutko i sypie śnieg
Jestesmy tu obcy,niestety niespodziewam sie ze beda nas lubiec ale preao jest prawem a oni je naginaja ale w druga stroneKwiateczek ostatnio co chwile gdzies czytam,ze na wyspach maja juz dosc polakow wiec moze dlatego ta odmowa zasilku
Buziaki dla wszystkich 10cio miesieczniakow :-):-)
siedzac tam kolesiowi dawali kase na spodnie buty i kurtke do pracy tyle ze to byl angol
i jeszcz epowiedziala ze jak zostanie mu jakas reszta np.pens to zeby nie przynosil bo bedzie musiala wypisywac 40 stron papieru na to
musze znalezc sama jakas prace bo dosc ze nie pomoga znalezc to jeszcze utrudniaja zycie
niespodziewalabym sie tak bedzie.Moja znajoma miala tez zasilek,musze sie jej zapytac co im powiedziala ale napewno nie prawde bo tez ma dziecko i nkogo kto by zostal z nim
no wlasnie nie wiemDziekuje w imieniu Klaudii za zyczonka,czas szybko leci i za dwa miesiace juz roczek.....
Kwiateczek no to ci sie trafil gosciu....a ubezpieczenie masz?
A wogole to co Was tak malo? Hej majoweczki!
musze isc jutro do biura praw i zapytac przy okazji i o to
mam taka karte na dziecko i siebie,nie place za leki na recepte ale do polowy maja jest wazna ale nie wiem czy w takim przypadku jest wogole wazna na mnie bo dzieci do 16 roku maja wszystko za darmo
:-)
i G...

ale nie tu
tymczasem lece po gazetke na dol bo sa chyba wyniki kto wygral konkurs:-)
.