Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

DZIS UDERZYL SIE BARDZO O LAWE W GLOWE:SZOK::SZOK

TAK MNIE WKURZYL ZE ....zawsze mi tak robi

przyjdzie po pracy i mi zadzi co,kiedy i wogole choc go nie bylo caly dzien i nie wie co jak

zdolowalo mnie to tylko:-(
Mój niestety nie uśnie na balkonie. Kiedyś to owszem...A ja wczoraj opatuliłam małą tak, że tylko oczy było widać i sru na balkon.
Za to teraz mam większą kontrolę nad różnymi sprawami w życiu, większą świadomość tego, co będzie dalej, i ogólnie jakoś mi lepiej w życiu po trzydziestce. Natomiast chętnie wróciłabym do swojej wagi sprzed 10 lat hihi ale to pewnie niemożliwe.
Mam podobnie :-) Przydałby się czasem jakiś wehikuł czasu, żeby sobie wskoczyć na taką imprezę za dobrych czasów akademickich. Wiem, że teraz największe szczęście śpi i najpiękniejsze jest to, że mam Amelkę, ale szczerze wam powiem, że lata w akademiku były przecudowne i zawsze będę super je wspominać. Amelkę też wyślę na studia gdzieś dalej, żeby pomieszkała w akademiku :-)
Mam pytanie, może trochę głupie, ale nie znam się. Czy na staż może iść tylko osoba bezrobotna, czy ja też mogłabym się starać o staż, nawet jeśli na razie pracuję? Znalazłam zajebiste ogłoszenie w sądzie, ale właśnie nie wiem, jak to jest ze stażem
. Tak do końca lat 90 po figurę, potem na studia (najlepiej 3 rok, byłam w życiowej formie ) pobawić się, potem dalej studia czyli wyspać sie do 12 i wrocić do Miku. Nie mieszkałam w akademiku choc blisko do domu nie miałam. Też było wesoło.Często wspominam nasze akcje. " Dorosłe " życie ( czyli po studiach) dopiero sensem wypełniło mi dziecko. Mam nadzieję, ze kiedyś gdzieś coś odnajdę jeszcze, bo dziecko rośnie.Nie mówie o pasji... mam ich za duzo. Raczej o pracy, życiu towarzyskim, o tym, żeby mi sie chciało...
Normalnie tralilas w dziesiatke.Nie mówie o pasji... mam ich za duzo. Raczej o pracy, życiu towarzyskim, o tym, żeby mi sie chciało...
Filozofia![]()
chociaz ja jeszcze myslalam o szkole moze jakis kurs fizioterapi taki roczny czy nawet dwa lata w Ustce duzo takich ogloszen nie moze na stale ale dorobic jakos dorywczo popoludniami w sezonie 
zazdroszcze wiesz my mamy taka normalna duza sypialnie i jemu ze mna malo miejsca wyobraz sobie ze ja z boku a on pod sciana i zaczyna sie turlac na spiocha brzuch pokopie nogami na plecy pomacha rekoma i znowu na brzuch a kiedy sie skonczy miejsce to "wturla" sie na mnie czasami jak nie protestuje z ciekawosci to to wyglada ze poprostu lezy na mnieIdę spać. W łóżku mam już komplet na dzisiejszą noc - tzn. Maksa i Mikołaja, a tatuś dziś w Łodzi. Maks się umawia z tatusiem, że jak taty nie ma, to on śpi na jego miejscu. Ze mną nikt uzgodnień nie robi, niestety ;-);-) Ale tak naprawdę to lubię się poprzytulać do tych maluszków...
Dobranoc!!
i sie wierci czasami nogi jego laduja na mojej buzi albo nad moja glowa spi w kulke zwiniety cuda wyprawia a w lozeczku normalnie 

ha u MNIE TEZ !!!Witam,ja dzis tez wczesna pobudke mialam(przed 7) ale nie narzekam bo za oknem bez chmurne niebo,az che sie zyc!:-)
Milego dnia !