_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Iwonka ooo bede wdzieczna ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kuzwa,pali sie znow u mojego sasiada,uslyszalam huk i jak szyby polecialy,czarny dym,moj R polecial z gasnica .....

wiesz,to sie automatycznie robiJeszcze nie ma mojego R .... alez mu zalatwilam wieczor,sama powiedzialam zeby tam polecial zobaczyc u kogo bo moze ktos potrzebuje pomocy...jeszcze gasnice zuzyla teraz nowa ttrzeba bedzie kupic.Zebym odrzu widziala ze to u tego sasiada co juz palilo sie kilka miesiecy temu to bym mu nie pozwolila tam isc.I tak zrujnowany dom a jeszcze moj r polecial gasic..głupek.Teraz pewnie sobie w morde pluje.He.
.

ale moze dobrze ze poszedl,spalilo by sie wiecej
To jest tak,ze czlowiek sie boi znowu zmiangloria ale z tego co piszesz dlugo tam mieszkasz.. niechce byc wscibska a jak praca tam jezyk ? slyszalam wlasnie duzo pozaytywnych rzeczy nawet kuzynka myslala z rodzina wyjechac
Iwonka ech no nie powinnien miec problemow ale mysle ze dobrze ze kazalas leciec mu a jakby ktos bezdomny tam byl albo dzieciaki no roznie bywa
kwiateczek ho ho ale impreza bedzie ja szczeze jeszcze o tym nie myslalam
kangurka tez sie zastanawiam czy jedna wielka impreza czy jak bo powiem szczeze ze rodziny nie przepadaja za soba
ja tez sie pzryzwyczailam juz tu byc i nie wiem jak to bedzie kiedys w Pl

G kuzynka ma troje,jedno to niemowle ale tez bedzie sie bawic;-)dwie kolezanki z synkami-jeden1.5roku ,drugi 8 mies ma teraz
no i moj brat z ynkiem,starszym od Konradka o 1,5mies

moj drugi brat mieszka troche daleko i chce bym zrobila w sobote a on jest chrzestnym
no ale jak przed urodzinami???
albo mam czekac caly tydz do soboty by zrobic imprezke
to urodziny dziecka nie doroslego
oby bylo cieplo to tez zrobimy na dworze,w ogrodku bo mam troche podworka
ale znajac angielska pogode to pewnie nie bedzie

Gratuluję Kamilka. Oby praca mu sie podobała a ty żebyś do niego jak najszybciej dołączyłaale mam wiadomosc bardzo dobra dla siebie i dla dziewczyny ktore podnosily mnie na duchu:-):-):-) MOJ MAZ DOSTAL PRACE W WARSZAWIE :-):-):-):-):-) juz od poniedzialku zaczyna... bardzo sie ciesze wreszcie sie cos poprawi..

ja w domu. może na balkonie :-)a wy jak robicie??tzn kiedy![]()
Oj.. ale ze mnie gapa10000000000000 całusków dla 11-to miesięczniaków Martynki i Mikołajka oraz 10-miesięczniakowi Dominiczce:-)
.. dołączam się i jeszcze uściski dla Igi :-):-)