panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kangurka, no właśnie ja jestem taka roztargniona, że o nic się oczywiście nie zapytałam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kangurka, no właśnie ja jestem taka roztargniona, że o nic się oczywiście nie zapytałam![]()

Dzięki dziewczyny! Postaram się nie rozkładać jednakWypiłam Theraflu - świństwo jak cholera
Moja mysza śpi, jak wstanie, zjemy obiadek i na polko wyjdziemy.
Już wybrałam tort na urodziny - kupimy u Sowy (Kinia chyba link wklejała) tort-krówkę :-) Nawet byłam się pytać i wystarczy 5-6 dni wcześniej zamówić.

krowka byla fajna
Migotka, a ile kosztuje?? I pytałaś z jakich składników????
Mnie dzisiaj Nikolka postanowiła ugryźć w palec u stopy![]()

jak tylko mamy bose nogi to sie schyla i napisalam chyba bo cos probuje,polizac albo zlapac ale mu nie pozwalamy

dzis chinskie

z sosem czosnkowym

no i ketchupem

Konradek tez chyba chce ugryzc palce u nogjak tylko mamy bose nogi to sie schyla i napisalam chyba bo cos probuje,polizac albo zlapac ale mu nie pozwalamy
![]()

;-)

W nocy co chwilę się budziłam, zasmarkana jestem na maksa, wszystkie gnaty mnie bolą i głowa pęka. Byle bobasa nie zarazić. Jak ja sobie poradzę dziś w takim stanie ledwo żyjącym, to nie wiem
A taka piękna pogoda się zapowiada.