Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyszło na to ze my mieliśmy za duzo takich prawdziwych dworów to wychodzimy poprostu na pole a ze wy musicie sie dowartościować to u was wszedzie dwory;-)Kilka z dziewczyn pewnie mnie zrozumie Migotka Kangurka Mm81 może Puchatka tak?

jak się Majka obudzi z drzemeczki to chyba pójdziemy jeszcze raz w ciul ze sprzątaniem i wszystkim innym jest tak cudnie cieplutko ze do domku się nie chce wracać 

kuzyn mojego J mówi że z tym polem i dworem jest tak że na pole chodzili panowie a na dwór chłopi 

to juz wrocilismy,fajnie bylo
kupilismy w koncu zabezpieczenie na lawe no i na ryneczku swierze truskawki,winogrono,maliny...

a wlasnie w tej chwili probuje zerwac to zabezpieczenie

My już po spacerku :-) U nas troszkę zawiewa, bo tu straszny wypizdów jest, ale dziś pierwszy raz w wiosennych kurteczkach wystąpiłyśmy :-)
Oczywiście przy obiedzie afera, zostałam cała spluta - jak ja tego nie cierpię, nerwy mi wtedy puszczają![]()
, bo Nikolka zażądała wypuszczenia z wózia i za rączkę wędrowała po naszym błocie w butkach z miękką podeszwą
a kolezanka dala mi 3ki wiec mamy dwie pary takie same
:-)OBECNIE ZAKLADAM MU 3ki ale mysle ze juz niedlugo wstapimy w nastepne
pani w sklepie powiedziala ze w tym wieku takie butki to na 3 miechy tylko sa
ja bede sie rozgladac teraz za sandallkami chlopiecymi
kurczaka a one takie drogie sa
boshhh oby przeszedl szybko
Wrzuce zdjecie ze spaceru na odpowiednim wateczku
biedna mala
nosek juz ma zapchany bardzo
narazie usnal ale pewnie nocka kolejna z glowy i podejrzewam ze wogole bedzie do d..y