• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ja znowu w pracy nie mam dostępu do internetu i mogę nadrobić tylko w domu. Dziś i wczoraj jestem z małym, bo niania chora to i poczytam troszkę. Teraz skorzystam, że J śpi i idę ogarnąć domek i coś upichcić.

reklama
a ja podczytuję tylko w pracy, moja niunia ma tego promieniowania chyba wystarczająco dużo w pracy, bo jak wracam do domku, to trzyma mnie z daleka od komputera..:szok::szok::szok: z resztą cięzko by mi było wygonić sprzed niego mojego ukochanego :-D

hej. Ja właśnie kupilam stetoskop ,ale nie slyszę nic.:-(Może się dzidzia odwróciła pleckami. Będę próbowała...
Czekamy na wiadomości. Może koło naszego pseudo na liście Majóweczek , będzie można obok wpisac pleć dzidziusia ??
Całuski

hej dziewczyny ja dopiero teraz fajnie ze wam sie zdjecia podobaja... dzis mialam zabiegany dzien a taka paskudna pogoda ze tylko spac... wczoraj sluchajcie kupilam sobie super spodnie choc duzo dalam bo 115zl ale jestem bardzo zadowolona :-) a dzis musialam od prezentu wymienic dzbanek do kawy bo okazalo sie ze pekniety wymienili bez problemu i jeszcze dostalam zyczenia hihihi fajnie .... przyszlam to oddalam spodnie do skrocenia te ktore kupilam a teraz jestem po zrobieniu pizzy i padam z nog:tak:

a dzidzia bardzo mi dzis dokucza kreci sie cly czas kopie i przez to co chwilke sikam koszmar ale chyba teraz sie dopiero zacznie...:tak: ja jednak mam usg 18 grudnia a wizyte u gink mam 19 wiec bedzie dzien po dniu i badanie usg bedzie swieze dla lekarza...:-D

vivien miło że już jesteś z nami, trzymamy kciuki za maleństwo, oby już było wszystko tylko ku lepszemu ;-) moj wiktor od 7tyg był na podtrzymaniu...

reklama
Iwonko przepraszam, nie patrzyłam na ten wąteczek ostatnio :zawstydzona/y:,
Vivien , fajnei ,że jesteś, na pewno teraz już wszystko będzie dobrze

patrzcie co znalazłam

Waga w ciąży – idealny przyrost
13 – 15 tydzień 3 x 250g = 750g
16 – 18 tydzień 3 x 300g = 900g
19 – 22 tydzień 4 x 350g = 1400g
23 – 24 tydzień 2 x 400g = 800g
25 – 26 tydzień 2 x 450g = 900g
27 – 38 tydzień 12 x 500g = 6000g
39 tydzień 1 x 250g = 250g