reklama

Majóweczki 2008

cosmo , śliczna dziewczyna z ciebie. Niezły luzak z twojego taty.
Ja nie mam tatuaży, ale moi rodzice na bank zawału by dostali- oni z tych co to twierdzą, ze kryminaliści maja tatuaże.
Mi się kiedyś podobały czarne wzory tribale lub cos tego typu tego, ale pod wpływem tych programów polubiłam full kolor.
Kwiateczek- niezły komplecik.

reklama
witam się jako pierwsza :szok:

jeszcze mi sie oczy zamykają, nie wiem co się ze mną dzieje, kiedyś wystarczyły mi 3-4h snu a teraz? mogłabym spac całą dobę

ech moj tato wcale nie jest wyluzowany, on po prostu uwielbia się chwalić a tak to miał powód że zafundował mi tatoo zwłaszcza, że wtedy dopiero wchodził ten boom

kwiateczek komplecik pierwsza klasa, w ogóle zauważyłam, że masz niezły gust :tak:

Mimi bosz ten tatoo, okropieństwo i tak zniszczyć dziewczynie twarz, ale mogła nie zasypiac, no nie? :-D

Buziem wszytskie no i miłej niedzieli

Migotka ja mam taki przepis na pulpy , może skorzystasz :tak:
cięlecina mielona + bułka tarta+ drobno posiekana cebulka + jajko +natka pietruszki + przyprawy
gotujemy ok 20 minut i podajemy np z sosem pomidorowym
Borys wsuwał :-D

Szopek to może zaszalejesz i strzelisz sobie jakieś kolorowe tatoo :-D
Mnie się podobają czarne ale cieniowane..

Cosmo tata wyluzowany wierz mi , mój by mi chyba nogi z dupy powyrywał :-D:-D

A Borys lata jak szalony i piszczy , skąd dzieci biorą tyle energii ??:dry: Ja to bym dziś najchętniej zrobiła sobie dzień szlafroka i przeleżała cały dzień pod kołderką

Ja nie mam tatuaży, ale moi rodzice na bank zawału by dostali- oni z tych co to twierdzą, ze kryminaliści maja tatuaże.
.
U mnie to samo! Mama może nie, ale ojciec.. Jak miałam więcej niż jednego kolczyka w uchu to afera była:szok: A tatoo zawsze chciałam na pośladku i kolczyk w pępku.:-):-)

Cosmo laska z CIEBIE...:-D

Mój A. robi właśnie jajeczniczkę z pomidorkiem kiełbaską i szczypiorkiem... hm..:-):-)
A Zuzanka już drzemie sobie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry