reklama

Majóweczki 2008

Mini - Pamietam, że jak kiedyś poszłam z siostrą do kina na "władcy" to pół filmu dosłownie przespałam.

kwiateczek - Również zycze udanej zabawy na panieńskim.

mamita - ładne, nowe zdjęcie masz w avatarze :)

reklama
hej dziewczyny

witam sie jako pierwsza... dzisiaj pozno wstalam bo wczoraJ BYLISMY NA kocercie u nas.. byly Czerwone Gitary i Kate Rayan...:-):-):-):-):-) ale sie wybawilam.....

maly byl u tesciowej na noc ale podobno bardzo marudzil pol nocy jak sie obudzil to juz nie spal pol nocy biedak:no::no::no::no: rozumie i czuje ze nie mam mamy i nie to otoczenie...

brakuje mi tego czasu zeby posiedziec na bb ale ostatnio jak sie obronilam to chce jak najwiecej czasu poswiecac malemu i nie mam czasu na bb...:sorry2::sorry2::sorry2: i mam do tego jakies problemy z lopatka bo mnie strasznie pod nia boli... wiec juz wogole nie moge siedziec przy necie..

witam
:-D ech te szalone fryzjerki , skądś to znam . Kiedyś chciałam się obciąć na krótko, tak jakoś kobieco i wyszłam obstrzyżona na jeża :baffled: To była tragedia , ale mój mąż był zachwycony :sorry2:

No to przynajmniej zadowolony by, mój powiedział, ze wyglądam... świeżo.:sorry2:

A teraz ogląda po raz setny władce pierścieni :baffled: którego ja nie cierpię .....

Mini ja też nie lubię, zresztą ile można ten film oglądać, ja chyba ani razu nie obejrzałam go w całości, ani jednej części, mój R też uwielbia, ale teraz ogląda coś innego w sypialni, zresztą ja też już w łóżeczku mam romans z laptopikiem i BB :-D:-D:-D

Co faceci widza we Wladcy Pierścieni??:baffled:

Ja lubię cały cykl Władcy Pierścieni. No może teraz po milion dwusetny raz na TVN nie oglądałam. W tym samym czasie na discovery travel&living jest ( codziennie) program o tatuażach , który uwielbiam.

hej
u nas od rana deszczowo :crazy::crazy:

Dotkass mnie generalnie krótkie fryzury się podobają , nawet jeżyki ....ale mnie zdecydowanie nie było w niej do twarzy , choć mój mąż do dziś twierdzi ze było i namawia na skrócenie włosów ...
Ja zdjęcia mam , ale nie pokażę :laugh2::-p

Kwiateczku udanego panieńskiego
drunk.gif
BottomsUp.gif
2433.gif

Mamita Zuzka zwymiotowała antybiotyk ?? Kurcze to może jest źle dobrany .

Och jak ja bym sobie poszła na jakiś fajowy koncert
oui.gif

Szopek ja niestety mam tylko telewizję publiczną którą bardzo rzadko oglądam , bo straszne guano w niej leci :baffled: Ostatnio lubujemy się z mężulem w serialach . Teraz oglądamy Dextera . ... :-D wciągnął mnie :-D:-D:-D

Szopek ja niestety mam tylko telewizję publiczną którą bardzo rzadko oglądam , bo straszne guano w niej leci :baffled: Ostatnio lubujemy się z mężulem w serialach . Teraz oglądamy Dextera . ... :-D wciągnął mnie :-D:-D:-D
Ja na publicznej to tylko dr.Housa i to czasami . Czekam, jak zwykle obsuwa 15 minut, trafia mnie szlag i daje sobie spokój.
Teraz w wakacje to już chyba tylko będą pokazywać jakieś powtórki Mrągowa ,Tańca na Lodzie czy innych szajsów.

kwiateczek, a może Ty w ciąży Kochana jesteś??? Przed chlaniem zrób lepiej teścik ;-):-p...a no i udanego panieńskiego :tak::-)

A jeżeli chodzi o fryzurki, to ja się kiedyś sama obcięłam na jeża...wzięłam maszynkę, założyłam nakładkę na chyba 2 cm i jazda...nie powiem wyglądałam fajnie, jeszcze wtedy sobie rozjaśniłam włoski na blond...jednym słowem BOMBA, szkoda tylko, że nie mam żadnych zdjęć z tego okresu :-(

Napewno nie jestem:no:;-)co do wlosow to ja bym sie tak nie odwazyla:-D:-D
hej

Dotkass mnie generalnie krótkie fryzury się podobają , nawet jeżyki ....ale mnie zdecydowanie nie było w niej do twarzy , choć mój mąż do dziś twierdzi ze było i namawia na skrócenie włosów ...
Ja zdjęcia mam , ale nie pokażę :laugh2::-p

Kwiateczku udanego panieńskiego
drunk.gif
BottomsUp.gif
2433.gif

Co do wloskow to pamietam ze w podstawowce mialam taki do ramion wiec je troche podcielam tak do uszu ale odwalilo mi cos juz nie pamietam czmu i kazalam zgolic z jednej strony:baffled::sorry2:mialam na cm wkrotce jednak obieto mnie na chlopaka bo dzwonily nauczycielki do domu ze ciagle glowe mam przechylona w jedna strone(w ta co wlosy mi zostaly:-D:-D:-D)no i mama zaciagnela mnie i obcieli:sorry2:wygladalam starsznie,chodzilam w czpce ale moje kolezanki byly na tyle urocze ze mi ja zabraly:dry::sorry2::sorry2::sorry2:mam zdjecia ale nie mam skanera,na szczescie moze:-D:-D:-D

Witam
dzieki dziewczyny mam nadzieje ze bedzie udana:tak:pogodajest narazie dobra ale tutaj to w 5min potrafi taka wihura byc:szok::szok::szok:a potem znowu slonce:baffled:juz jednego dnia bylo 4 pory roku :sorry2:

Ja kawusie pije,rozpuszczlana bo braklo parzxuchy:dry:ide zaraz na miasto cos kupic kolezance:tak::tak:;-)

Witam.

kwiateczek - masz jakiś pomysł juz na prezent dla kolezanki?

A właśnie, jak już o prezeńcie to napiszcie co myślicie o czyms takim:
Ja mojej chrzesnicy na urodzinki kupuję coś takiego raczej skromnego, na 1 był basen, na 2 książka z trójwymiarowymi obrazkami a jak bym teraz na 3 dała jej jakąś dużą pakę kredek i fajna malowankę?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry