reklama

Majóweczki 2008

tu podaje Ci linka do forum gdzie moze znajdziesz inne osoby z podobnym problemem,:tak:napewno ci sie przyda.polecani i sprawdzenie lekarze urolodzy,nefrolodzy....www.uronef.pl :: - Forum :: badania ogólne i posiew - prośba o radę

Dzięki Iwonka za linka i pogody w weekend życzę:tak::tak:
dzieki dziewczyny za wsparcie. Szkoda że nie mam laptoka:tak:bo co ja tam będę robić.
Byłam u lekarza z małą i tak się wkur... że szok. 2 tyg temu odstawili antybiotyk a temp. która ma od 3 dni jest od gardła nie od szczepionki i znowu mamy antybiotyk.Tydzień temu jak kaszlała i miała katar to mi powiedział że to alergia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A co do nazywania dzieci to mój A mówi do Zuzi Antoś, albo Frelcia(to wymysł bratowej:dry:)
A tak wogóle to u nas dzisiaj impreza -zespół No To Co i Urszula. Pojechałoby się trochę odstresować ale to dopiero od 20,30 a Zuzanka już wtedy zasypia. A nie ma nikogo kto by został:no:
Obiad dzisiaj szybki żurek-oczywiście będzie afera bo jak nie ma "pyrów" i sosu to nie obiad... ale nie mam miru

reklama
Mój jutro na męskiego grilla jedzie i oczywiście "stara zawiezie, stara przywiezie", taki mój los jutro, ale cóż raz ja wożę, raz jestem wożona :tak:...dobrze, że Mama mieszka na przeciwko to przyjdzie posiedzieć z Ami :tak:

Mój jutro na męskiego grilla jedzie i oczywiście "stara zawiezie, stara przywiezie", taki mój los jutro, ale cóż raz ja wożę, raz jestem wożona :tak:...dobrze, że Mama mieszka na przeciwko to przyjdzie posiedzieć z Ami :tak:
Ja zrobiłam prawko krótko przed ciążą i ciągle to ja wożę. A teraz jak już nie karmię i mówię przed grilem dzisiaj ty prowadzisz to on załatwia kierowcę:-D

mamita - U mnie tez były niedawno dni miast ale nie miałam jak iść z tego samego powodu co Ty. Pocieszam sie tym, że w lipcu ma być Lato z Radiem u Nas to może uda się tym razem wyrwać.

Dotkass -Skąd ja to znam. Mnie czeka super weekend w który będę robiła za kierowcę: jutro brata ciotecznego na wesele zawieź, potem nad ranem odebrać i później ciocię z rodzinką na chrzest i oczywiście też odebrac. Ale mąz pewnie będzie się wkurzał.

mamita, to u nas nie ma problemu, bo jak zaszłam w ciążę i przez okres karmienia to ja byłam kierowcą, tak teraz, gdy gdzieś jedziemy razem to ja jestem wożona przez męża:-):tak:, no chyba, że zostajemy na noc, albo mamy opikę nad Ami i jedziemy gdzieś taxi. A zła na niego nie jestem, jakby nie było też czasem musi się gdzieś wyrwać sam, rozumiem to, bo ja czasem też potrzebuję z "babami" poszaleć :tak:

Oj, ale jakie pustki dziś, czyżby wszystkie gdzieś umknęły poza domowe pielesze??? ;-), a może w domowe pielesze się zakopały ze swoimi menami :tak:;-):-)

Ostatnia edycja:

Szopek a skąd Kniaź Borubar wziął wsuwkę ??
Pani fryzjerka mi tak udziwniła fryzurę ze musiałam się w nie zaopatrzyć, zanim grzywka trochę odrośnie. Chyba z nią spałam :baffled: i się wypięła, bo on mi tą krzywdę w wyrku zrobił podczas hulanek na dzień dobry.
Dobrze, ze sam sobie nie wetknął nigdzie.
Dalej mnie ucho boli, ale słyszę czyli wszyscy zdrowi.

U nas zaczął się sezon festynowy, tylko ze mnie słaba festyniara. Na dni miasta nie poszłam, bo moim zdaniem ciągle lało. W tv potem mówili, ze pogoda dopisała:dry: ,pokazali chłopców w autkach na karuzeli i żałowałam, ze nie poszłam. Poza tym ja lubię farejwerki, tom sobie tylko z okna pooglądała:-(. Fotę strzeliłam, żeby P.wypomnieć, że to przez niego. Juz nawet nie pamiętam, dlaczego.

Hej
Ja dzis mialam straszny dzienm,taki bol brzucha ze chcialo mnie rozerwac,za slabo mi sie zrobilo:no:zygac i ...jednoczesnie,nie wiem czemu.teraz ciut lepiej ale sie wystraszylam bo zupka na ogniu a jak bym padla:szok::szok:boshh dobrez ze Kondzio spal 3 godz w dzien to ja sie polozylam,chcioalam spac ale nie umie w dizen:baffled:
Teraz szkrab polozyl sie i spi a taki marudny,dalej ida zeby chyba...

Ja tez wiecznie kierwca bylam i w sumie jestem:baffled:dobrez ze wiekszaosc na miejscu spotkan mamy tro i ja czasem piwko chl;apne:-p
Apropo jutro ide na panienskie kolezanki:tak:jesli bedzie pogoda to chciala zrobic grilla u mnie najpierw bo oni nie maja podworka:sorry:bedzier nas 5:tak:a za tydz slub w niedziele i obiad w reseuracji i pozniej do niej do domciu na chwile na jednego:-p:-ptakie male weselich jeszcze jedno sie przyszykowalo.To ta mamusia od kolegi Kondzia z filmiku:tak:
Oki ide sie umyc i polozyc bo cos przestawia mi sie dlaej w zoladku:no:oby jutyro bylo dobrze bo sie zalamie albo zapije zaraze:-D:-D:-D milego wieczoru,w tv kicha:baffled:

Pani fryzjerka mi tak udziwniła fryzurę ze musiałam się w nie zaopatrzyć, zanim grzywka trochę odrośnie..

:-D ech te szalone fryzjerki , skądś to znam . Kiedyś chciałam się obciąć na krótko, tak jakoś kobieco i wyszłam obstrzyżona na jeża :baffled: To była tragedia , ale mój mąż był zachwycony :sorry2:

A teraz ogląda po raz setny władce pierścieni :baffled: którego ja nie cierpię .....

kwiateczek, a może Ty w ciąży Kochana jesteś??? Przed chlaniem zrób lepiej teścik ;-):-p...a no i udanego panieńskiego :tak::-)

Mini ja też nie lubię, zresztą ile można ten film oglądać, ja chyba ani razu nie obejrzałam go w całości, ani jednej części, mój R też uwielbia, ale teraz ogląda coś innego w sypialni, zresztą ja też już w łóżeczku mam romans z laptopikiem i BB :-D:-D:-D

A jeżeli chodzi o fryzurki, to ja się kiedyś sama obcięłam na jeża...wzięłam maszynkę, założyłam nakładkę na chyba 2 cm i jazda...nie powiem wyglądałam fajnie, jeszcze wtedy sobie rozjaśniłam włoski na blond...jednym słowem BOMBA, szkoda tylko, że nie mam żadnych zdjęć z tego okresu :-(

reklama
Zuzka niedawno zwymiotowała po antybiotyku :no::no: Teraz śpi.
Co faceci widza we Wladcy Pierścieni??:baffled:
Ale Wam zazdroszczę tych babskich wypadów!:sorry2:Mój A. odrazu sapie jak tylko coś wspomnę, a zreszta mogłabym wyjść po 21 dopiero bo trzeba wykąpać Zuzię i kaszkę zrobić a to dla niego czarna magia:-D A człowiek się starzeje i o tej godz juz o wyrku myśli:-):-)
kwiateczek udanej imprezki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry