reklama

Majóweczki 2008

No ja chcę wszystkie badania porobić na kasę a potem prywatnie do urologa dziecięcego jest w Poznaniu ponoć sława prof Jankowski. U nas w okolicy wogóle nie ma urologów dzicęcych:wściekła/y:

reklama
Mamita, współczuję badań. Zuzia na pewno dzielnie to zniesie :tak:

Ja też jestem wykończona. Byłyśmy w centrum gdzie akurat szalał lajkonik - walnął mnie buławą w ramię, a to ponoć przynosi szczęście :-) Mojego męża walnął tak dwa lata temu i ja akurat niedługo po tym zaszłam w ciążę :-D Mam nadzieję, że teraz czeka nas jakieś inne szczęście :happy2::-)

Witajcie.

Iwonka, udanego weekendu!

Mój weekend niestety znów pod znakiem zajęć w szkole, a za tydzień też mam zajęcia i egzamin brrrrr:zawstydzona/y:
W Krakowie trwają przygotowania do niedzielnych wianków. Odmalowali nawet słupy z sygnalizacją świetlną (mój małżonek się do jednego z nich przykleił hehe :-D), bo będzie grał nie kto inny jak Leniwy Krawiec. My się nie wybieramy raczej.

Witam Was,
mamita, będziemy trzymać kciuki za Was dziewczyny na pewno dacie radę dzielne z Was dziewczyny:tak:
Migotka, a może znów ciąża:-D widzę, że pogoda była prześliczna, szkoda że u nas nie ma takich imprez ulicznych, a jak są to tak rzadko:sorry2:
Szopek, niezła zabawa do tej pory czujesz coo? bidula, mi raz Zosia zrzuciła taką plastkiową farmę z krzesełka na moje palce u nóg, :baffled:zacisnęłam zęby, a łzy jak grochy mi leciały myślałam ,że mi paznokcie połamała, :-(
Iwuś, miłego weekendu
Dziś deszczowo i zimno brrr:dry: więc siedzimy w domku wcziraj po 18 poszliśmy jeszcze na spacer Zosi bardzo się podobało bo wzięliśmy rowerek i tak jak wróciliśmy z dworu walczyła do 21 z zaśnięciem jak usnęła to i ja się położyłam bo byłam padnięta;-) Zaraz się biorę za obiadek bo z mycia okien dzisiaj nici:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry