kamilka87
Majowe mamy'08
dziewczyny dzieci jak lapoia sie za uszy to moze to byc tez objaw wyzynajacych sie zebow i na zeby dlubia w uszach tak mi lekarka mowila ale przy chorobie zawsze warto uszy sprawdzic..
Zmykam spac zjadlam kolacje dawno temu i zanim zrobie sie glodna to trzeba isc spac...

jutro rano do pracy ale pogoda ma byc lepsza wiec jutro zaczynamy spacer...

wreszcie wyjde z DOMU!!!! A uuuuuuuuuuuu
Zmykam spac zjadlam kolacje dawno temu i zanim zrobie sie glodna to trzeba isc spac...

jutro rano do pracy ale pogoda ma byc lepsza wiec jutro zaczynamy spacer...

wreszcie wyjde z DOMU!!!! A uuuuuuuuuuuu

że niby Augmentin jeszcze mu zaszkodzi na brzydkie kupy, jakie ostatnio robił, a Zinnat może pomoże a może nie... no ale ja postanowiłam spróbować z Zinnatem i cóz - dawałam Mikusiowi po odrobince, wymieszane z soczkiem itd. a to takie wstretne jest, że cokolwiek bym nie zrobiła to on i tak strasznie protestował. W końcu po jakichś 15 minutach gdy byliśmy w połowie dawki 5ml strasznie się porzygał biedaczek. Więc pojechaliśmy do przychodni na zastrzyk i tak przez 5 dni dwa razy dziennie będzie przychodziła pielęgniarka... Płakał biedaczek bardzo, taki rozżalony...

Vanesska jest tam szczesliwa bo ma tam dzieci na podworku,ktore potem zaprasza do domu i robia wielki balagan