reklama

Majóweczki 2008

dziewczyny dzieci jak lapoia sie za uszy to moze to byc tez objaw wyzynajacych sie zebow i na zeby dlubia w uszach tak mi lekarka mowila ale przy chorobie zawsze warto uszy sprawdzic..

Zmykam spac zjadlam kolacje dawno temu i zanim zrobie sie glodna to trzeba isc spac...:sorry2::sorry2::sorry2:
jutro rano do pracy ale pogoda ma byc lepsza wiec jutro zaczynamy spacer...:cool2::cool2::cool2: wreszcie wyjde z DOMU!!!! A uuuuuuuuuuuu

reklama
Kangurka, niestety taka pogoda, brak słońca wspomaga rozwój jednej z chorób cywilizacynych, szerzących się coraz bardziej zwanej DEPRESJĄ!!! Cholera jak jeszcze kilka dni tak posiedzę w domu, bez promyka słońca i z wyjącym dzieckiem to chyba sobie w łeb strzelę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamilka, fajnie, że u Was ma być pogoda, u nas jasne...trochę cieplej, ale ma padać i mają być burze, które uwielbiam, ale wieczorami po super pogodnym dniu a nie zamiast niego

Kangurka, niestety taka pogoda, brak słońca wspomaga rozwój jednej z chorób cywilizacynych, szerzących się coraz bardziej zwanej DEPRESJĄ!!! Cholera jak jeszcze kilka dni tak posiedzę w domu, bez promyka słońca i z wyjącym dzieckiem to chyba sobie w łeb strzelę

Otóż to!
Z tym strzeleniem sobie w łeb - też :baffled:

kangurka dokladnie nawet w takie marcowe dni chlodne jak slicznie bije sloneczko az zyc sie chce

|Dotkass moj maly tez tak z uszami robi tez drapie sie glaszcze po głowie

sylwia chyba szybko Ci ta trawa urosla ze juz kosic musicie ;-) a co do konika dzisiaj widzialam w netto takie krokodyli jakby .. wyglada podobnie do tych konikow ale jest na dwojke dzieci w dwoch stron fajne ale gdzie to trzymac :baffled:\

panna migotka zycze zebys zdala egzamin z bzdetow z super wynikami i oby malenstwu nic nie bylo z uszkami :tak:

kamilka usmialam sie z ta kolacja hehe chyba tez tak musze zrobic zjadlam juz placki i z dwoch talerzy pomidorowa (moja ulubiona zupa) mialam sie odchudzac troche ale nie da rady nie dosc ze pracuje na siedzaco to jeszcze przyzwyczailam sie do auta i to mnie troche gubi :sorry2:

U nas wietrznie ale przesylam wam troszeczke słoneczka z nad bałtyku
o46d6d094e01d3.jpg

Hej kochane, mały update o moich chłopakach - dziękuję za życzenia zdrowia - dziś jeszcze podjechałam z nimi do przychodni i tam obejrzała Mikiego nasza pani doktor i pani laryngolog, która od razu zaczęła mówić o antybiotyku w zastrzykach :szok: że niby Augmentin jeszcze mu zaszkodzi na brzydkie kupy, jakie ostatnio robił, a Zinnat może pomoże a może nie... no ale ja postanowiłam spróbować z Zinnatem i cóz - dawałam Mikusiowi po odrobince, wymieszane z soczkiem itd. a to takie wstretne jest, że cokolwiek bym nie zrobiła to on i tak strasznie protestował. W końcu po jakichś 15 minutach gdy byliśmy w połowie dawki 5ml strasznie się porzygał biedaczek. Więc pojechaliśmy do przychodni na zastrzyk i tak przez 5 dni dwa razy dziennie będzie przychodziła pielęgniarka... Płakał biedaczek bardzo, taki rozżalony...
W Maksia wstąpiło jakieś złe... ja rozumiem, że on się nudzi w domu, że się nie wybiega z dziećmi, itd. ale normalnie ja już nie mogę. Robi różne rzeczy złośliwie (niby w zabawie), nie słucha w ogóle, zupełnie, ani trochę, robi sceny.... niech już wraca nasza niania, bo ja go któregoś dnia jednak rozszarpię na strzępy, nie poznaję własnego dziecka i nie mogę z nim wytrzymać :no:

witajcie majóweczki i jakby któraś miała na zbyciu choć odrobinkę słonka to błagam podzielcie się bo ja już nie mogę znieść tego wiecznie pochmurnego nieba:no: poza tym dzisiejszy dzień juz się zapowiada marnie Majka wstałao 7.20 i za nic nie chciała już sie położyć tylko teraz padła i śpi przytulona do tatusia a to poczatek masakry bo o której potem pójdzie na drzemkę i spac wieczorem :-(
Dotkass ja rozumiem z tym strzelaniaem sobie w łeb:baffled: ja prócz marudnego na maksa dziecka i ohydnej pogody mam jeszcze upierdliwą teściową :dry:
Olu mam nadzieję że wróci ta Wasza niania i że Maksiu przejdzie przez ten cięzki okres:tak: zdrówka dla Mikołajka:tak:
No i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać:sorry2: miłego dnia kobiety:tak:

Witam :-)
Kwiateczek wrocilam :tak::-) ale wczoraj bnie mialam juz ochoty pisac,jeszcze bym zostala ale pralka mi nie dziala tam w moim domu i trzeba bylo wracac zrobic pranie.w czwartek tez jedziemy.:-pVanesska jest tam szczesliwa bo ma tam dzieci na podworku,ktore potem zaprasza do domu i robia wielki balagan :szok::-D:-D:sorry2:Ona wogole nie chciala wracac i dzis od rana tez marudzi ze chce jechac.
Widze ze dzieciaczki troszke sie pochrowaly :-(,zdrowka zycze duzo,duzo!:tak:
Pisalyscie cos o krotkich wlosach,ja bym w zyciu nie sciela na krotko a co mowic o jezyku :szok: napisze jak Migotka napisala choc mysle ze przesadzila bo lada z niej dziewczyna:sorry2: ja mam za brzydka mordke do takiej fryzurki,to trzeba miec ladne rysy kobiece i profil..:dry:
Dotkass super avatarek z blondi :tak:
Cosmolady alez laska z ciebie :tak:
I nie wiem co mialam napisac..... dobra lece bo piore druga ture bo pogoda dzis idealna na pranie i cieplo i slonce i wiatr :tak::-)

Ostatnia edycja:
A u nas dzisiaj piękne słońce ale wiatrzycho!:baffled: Zuzia tez wstała o 6,30 i teraz drzemie sobie. Jak sie obudzi to jedziemy do mojego taty na DZIEŃ OJCA:-):-):-)
Puchatka u nie też pogoda do bani, marudne dziecko i upierdliwa teściowa.:no:

Ola K. Zinnat jest okropny w smaku też nie chciała Zuzia i wymiotowała teraz mamy Klacid!

Zuzi w ogóle wyszły wczoraj jakieś krostki na brzuszku i pleckach- nie wiem czy to po szczepionce? Dotkass Ty chyba pisałaś że coś takiego może być?
Czy to alergia?

reklama
to i ja sobie ponarzekam ... a co mi tam

Od trzech dni leje , leje non stop . Męża całymi dniami nie ma bo pracuję , Borys fiksuje w domu a ja z nim ..... Do tego zęby mu idą i dziś w nocy od 12 do 4 budził się co pół godziny . a potem wstał o 6 :baffled::angry::angry::angry::angry:
Położyłam go dziś wyjątkowo wcześnie spać bo nie mogłam już z nim wytrzymać .

Dziewczyny z dwójką dzieci ... ukłony w waszą stronę ... ja przy jednym wymiękam :baffled::baffled::baffled::baffled:

Dobrze ze od września do pracy wracam ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry