mamita
Fanka BB :)
Teściowa ma juz 70 lat więc młoda nie jest ale upierdliwaHej ja też zgłaszam że żyję
Zrobiliśmy sobie mały wypad urodzinowo-rocznicowy na gorące żródła super bylo Tylko kolejny złapany mandat zepsuł powrót no ale już się ztym pogodzilam Wczoraj się wychorowałam ale już lepiej Zuzkę zaszczepiliśmy w końcu też wczoraj Miała małą gorączkę w nocy ale teraz już ok ile może pojawiać się gorączka po szczepieniu?
Mamita wspóczuje sytuacji Ta twoja teściowa to jakaś stara czy nie za bardzo , że traci równowagę w ogóle macie jakieś szanse żeby się od niej wyprowadzić , bo mieszkanie w bloku razem to udręka .jak dobrze zrozumiałam
Samej jej nie zostawimy bo jakby nie mąż to reszta dzieci raczej by się nie zainteresowała jej losem. Zal mi jej troche ale czasami mam dość tego wszystkiego. Żebyście wiedziały jakie szopki odstawia
Ale może kiedyś będzie okazja na zamkniętym to napisze-szok normalnie
Co do gorączki to Zuzka miała pierwszy raz po MMr 9 dni po tym szczepieniu i po 3 dniach przeszło.
Moi goście wstawali sobie o 12 w południe a szli spać o 1-2 w nocymamita- witaj po przejściach. Ja z gości to lubię tylko moich znajomych. Nie cierpię gościć rodziny nawet jak ich lubię. Panuje tak atmosfera lekko niezdrowa, typu przynieś , podaj , pozamiataj, utrzymuj ich w tym czasie. Wstawaj o 7 i rób im śniadanie.![]()

Zresztą co innego jak większe mieszkanie jest a nie 2 pokoje i do tego jeden z nich teściowej-w dodatku schorowanej.
Zuzia coś do południa nie chce jeść od paru dni-nie wiem czy już kaszka jej zbrzydła czy co??

Cała twarz fioletowa.
)