Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś pusto na ogólnym, czyżby wina poruszonego tematu na zamkniętym??? no chyba tak, zrobiło się tam dość ciekawie, więc...uciekam, do jutra kochane, miłej nocki :-)

Niestety bez mamusi się nie da, mamusia musi wykąpać, nakarmić, umyć ząbki.
Tatuś by potrafił, ale wygodny jest po prostu.
, chyba słyszałyście. Położyłam Hanię do spanie ok 19:00 i wyszłam żeby zapakować do samochodu łóżeczko i wózek. Na niebie zbierały się groźne chmury, ale myślę sobie granatowo na niebie ale cisza i spokój narazie to zdążę. Spakowałam już wózek i nie wierzyłam
w jednej chwili (chyba z 3 sekudny) zerwał się wiatr, ale jeszcze takiego w życiu nie widziałam. Zaczeło się kotłować wszytko, jakby tworzyła się trąba powietrzna. Myślałam już o najgorszym, zę dostanę czymś w głowę, albo porwie mnie gdzieś ten lej. Coś niesamowitego. Przestraszyłam się aż krzyczałam po męża. Dostałam się do domu, pobiegłam na górę po Hanię, wziełąm ją z łóżeczka i stanełam między pokojami. Całym dachem aż zatrzęsło, myślę sobie to już nie mamy dachówek. 
Cosmo, gdzie ty teraz mieszkasz? U nas była wichura o 19:00, teraz cisza.a u nas siakaś wichura się szykuje i bardzo dobrze... byłam z dzieciakami w parku aby ich troche wymęczyć, Maja biedactwo wyryła kilka razy, juz taka śpiąca była. Teraz wykapane nakarmione i spią :-)
No będziemy prubować będziemy. Oby znowu majowe dziecię nam wyszło. No i chłopaczek jakby był tym razem to bym się nie obraziła;-)Dziubek, to pewnie jeszcze jakieś 10 dni i będziecie się o dzidka staraćAle Wam zazdroszczę ;-)
![]()
a to 15 sierpnia to co to za impreza? Skoro ciekawsza jest dla dzieci to może na niej się spotkamy. Ja tej soboty się nie wyrwę i następne dwie tezodpadają:-(Dziubek 15-16 sierpnia ( sprawdziłam bo myślałam, ze 8), teraz jest festiwal filmowy ale seanse za free są wieczorami a kino młodego widza... hmm. Miku nie wytrzyma tyle w miejscu. Zresztą bajki nie bardzo go interesują.
Ja już czuję się ok. Wyjątkowo krótka w tym miesiącu ta @@@ Już mam na ukończeniu. Przez tę ciążę to wszystko się rozregulowałoWitam z rana!
parszywie się dzień zaczął (więcej na zamkniętym).
Dawno nie zaglądałam na ogólny, widzę że co niektóre dzieciaczki jakiś wirus złapał. Zdrówka dla malusińskich i Dziubek dla ciebie też. Mi się chyba zbliża @ bo nerwowa strasznie jestem i boli w podbrzuszu niemiłosiernie
Dziś mija miesiąc na diecie i mamy 4-tą rocznicę ślubu, a ja zapomniałam.
Dobrze że nic wam się w tre wichurę nie stało.
Obciachowa matka takie rzeczy pisać na forum.