reklama

Majóweczki 2008

Hej,

Ja padam. Miałam nieprzespana noc. Małej chya zęby idą. Maruda nie z tej ziemi. Wczoraj i dzisiaj gorączka. Lecę do wyra bo jutrosama z nią zostaję :szok:

mamita - gtratulacje dla s iostry. no to w końcu prawdziwą ciocią jesteś.

reklama
Witam.
Kwiateczek łelkom hom ;-):tak:
Mamita gratuluję ciociu :tak:. A skąd ta opuchlizna u taty? Co mówią lekarze oprócz tego, że jeden tak a drugi tak? Zdrowia dla taty życzę :tak:

Dziatwa już śpi. Ja już wykąpana. Chyba sobie pasjansa pająka strzelę z nudów :sorry:

Aha Panna migotka jak u Was wyglądała ta wysypka po gorączce?

Pa

U nas we Wrocławiu, robi się to coraz bardziej popularne, brakuje miejsc i terminów (choć organizowała wesele 2 lata:szok:), dlatego piątek.
Fotki wrzucę jak zgram od rodziców, albo siostra mi podeśle na płycie, po mam tylko kilka zdjęć dosłownie.
:/
U nas też ostatnio w piatek wesela robią:-)

Cześć Kobitki,

Myślałam, że zasiądę do kompa i czytanie Was zajmie mi z godzinę co najmniej, a tu taaaaaaakaie pustki :szok:

mamita, gratulacje raz jeszcze dla siostry i Ciebie, współczuję z powodu Taty, miejmy nadzieję, że wyjdzie z tego i że nie spełni się to o czym piszesz, zresztą jakby miało się spełnić to pewnie byłaby wymiana o tej samej porze, więc nie martw się, trzeba być dobrej myśli :tak:

No rzeczywiście ostatnio pusto tutaj strasznie! Ale myślę sobie, że pewenie na zamkniętym Wszystkie;-) Jest lepiej dzisiaj już z łóżka sam wstał. Tylko najgorsze są noce bo wtedy wszystko się zmienia:no:

Hej,

Ja padam. Miałam nieprzespana noc. Małej chya zęby idą. Maruda nie z tej ziemi. Wczoraj i dzisiaj gorączka. Lecę do wyra bo jutrosama z nią zostaję :szok:

mamita - gtratulacje dla s iostry. no to w końcu prawdziwą ciocią jesteś.

Dzięki za gratulacje -no jestem ciocią-jak tak patrze na małą to bym chciała Swoje. W ogóle ostatnio coraz częściej o tym myślę i pewnie żeby nie problemy zdrowotne Zuzi, rehabilitacja itp to bym była już w ciąży. Ale narazie boję się że ją zaniedbam:baffled:

Witam.
Mamita gratuluję ciociu :tak:. A skąd ta opuchlizna u taty? Co mówią lekarze oprócz tego, że jeden tak a drugi tak? Zdrowia dla taty życzę :tak:

Dzięki.Opuchlizna nie wiem skąd. Cały czas bierze leki takie na sikanie żeby mocz nie zalegał i nogi nie puchły. On jest po 3 zawałach, ma stymulator serca, jest po koronarografii. Kwalifikowałby się na przeszczep serca, ale cukrzyca i inne takie to wyklucza.:baffled:Tylko że tym razem serce jest ok. Tylko nie ma krążenia przez te opuchliznę. Wczoraj był cały zimny jak lód, usta białe-jakby przemarzł. Już naprawdę myśleliśmy o najgorszym. W dodatku lekarka podała mu sterydy,których nie może brać-masakra

A tak wogóle to Zuzka od paru dni nie je. Rano 2 łyżeczki kaszki, na obiad same ziemniaki, jogurt i kolacja: pół brzoskwini i 5 łyżeczek kaszki. Nie wiem czemu

Mamita, ja też gratuluję :tak: I mam nadzieję, że tato szybko wróci do zdrowia.

Joanna, wysypka to u nas konkreciarska wyszła, cały brzuszek i klatka piersiowa równo zsypane, plecy też, nawet są krostki pojedyncze na nózkach i rączkach. Ale już powoli blednie. Mam nadzieję, że to nie jakaś różyczka była.:eek:

Mamita, ja też gratuluję :tak: I mam nadzieję, że tato szybko wróci do zdrowia.

Joanna, wysypka to u nas konkreciarska wyszła, cały brzuszek i klatka piersiowa równo zsypane, plecy też, nawet są krostki pojedyncze na nózkach i rączkach. Ale już powoli blednie. Mam nadzieję, że to nie jakaś różyczka była.:eek:

Dzięki. A kiedy mieliście szczepienie MMR? Bop Zuzka miała też gorączke i wysypke taką sama po tej szczepionce. Lekarz powiedział że to normalne.:eek:

Dzień Dobry,

Nie mogę się ruszać, jak już jestem w jednej pozycji pogłabym na zawsze w niej pozostać, każdy ruch sprawia mi potworny ból, sama nie wiem, chyba mnie przewiało, a do tego doszedł jeszcze ból kręgosłupa, więc lędźwie+ korzonki= masakra :wściekła/y:

R dziś musiał auto do serwisu odstawić, coś nam syczy pod maską, trzeba podpiąć pod komputer, qwa następny wydatek, a jeszcze musimy do końca m-ca zapłacić ubezpieczenie za następny już rok (rozłożyliśmy na 4 raty, ale jedna to prawie 600 zł, przy ogromnych zniżkach, OC 60% AC 55% :szok:)

mamita, na zamkniętym też pustki :szok:

hej

wczoraj usnęlam około 21 a dzisiaj dzieci dały mi pospać do 7:20 jestem mega wyspana :-D

idę zaraz do biedronki bo od dziś fajne pojemniki na ciasto maja być, zawsze się przyda... Bosz jak ja uwielbiam takie rzeczy kupować... no a w czwartek będzie fajny regał za 99zł :szok:

dzieci ok... a powiedzcie mi czy miałyście tak że wylazł zabek dziecku na 100% a później nagle go wcięło, nie ma?

cosmo ja tak miałam z którąś górną dwójką, macałam, wydawało mi się, że jest, nawet czułam, że twardy cieszyłam się, chwaliłam Mamie, a na drugi dzień macam a tu nic nie ma, schował się :eek: :laugh2::laugh2::laugh2:, ale już jest :laugh2::laugh2::laugh2:

Witam się z Wami:-)
Troche ogarnełam chatkę-Zuzia zasnęła. Umyję podłogi jeszcze. I jak się obudzi to jade do szpitala do Taty. Najgorzej zacząć od poniedziałku jeździć:baffled: Siostra dzisiaj wychodzi z małą do domku:tak:
Nie wiem czy nie iść do lekarza bo Zuzia znowu prawie nic nie zjadła.:no:A przecież upału nie ma.

Dotkass współczuję-korzonki to najgorsze co może spotkać człowieka, a tu koło dzieci trzeba latać:eek: Nie wiedziała że mozna na 4 raty oc rozłożyć:szok:
Duża ta rata rzeczywiśćie -zastanawiam się jakie autko macie?:sorry:
My przy zniżkach mamy oc+nw tylko-bez ac prawie 400zł rocznie i mnie się wydaję że to dużoooo:szok::-D

reklama
Mamita, my się szczepiłyśmy na MMR ponad miesiąc temu. U nas to była na pewno trzydniówka.

Byłam dziś u lekarza, trzeba czekać z wychodzeniem z domu aż znikną wszystkie krostki. Poza tym mała ma zaczerwienione lewe uszko i mam wpuszczać jej kropelki przez 5 dni. Oczywiście jak zwykle zapomniałam się spytać o plamki z tyłu głowy, które czasem ją swędzą i robią się strupki :eek:

Cosmo, gratuluję wyspania :-) A co do foremek, to moja mama lubi takie duperelki, zawsze wszystko by się jej przydało :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry