Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. A skąd ta opuchlizna u taty? Co mówią lekarze oprócz tego, że jeden tak a drugi tak? Zdrowia dla taty życzę 

U nas też ostatnio w piatek wesela robią:-)U nas we Wrocławiu, robi się to coraz bardziej popularne, brakuje miejsc i terminów (choć organizowała wesele 2 lata), dlatego piątek.
Fotki wrzucę jak zgram od rodziców, albo siostra mi podeśle na płycie, po mam tylko kilka zdjęć dosłownie.
:/
Cześć Kobitki,
Myślałam, że zasiądę do kompa i czytanie Was zajmie mi z godzinę co najmniej, a tu taaaaaaakaie pustki
mamita, gratulacje raz jeszcze dla siostry i Ciebie, współczuję z powodu Taty, miejmy nadzieję, że wyjdzie z tego i że nie spełni się to o czym piszesz, zresztą jakby miało się spełnić to pewnie byłaby wymiana o tej samej porze, więc nie martw się, trzeba być dobrej myśli

Hej,
Ja padam. Miałam nieprzespana noc. Małej chya zęby idą. Maruda nie z tej ziemi. Wczoraj i dzisiaj gorączka. Lecę do wyra bo jutrosama z nią zostaję
mamita - gtratulacje dla s iostry. no to w końcu prawdziwą ciocią jesteś.

Witam.
Mamita gratuluję ciociu. A skąd ta opuchlizna u taty? Co mówią lekarze oprócz tego, że jeden tak a drugi tak? Zdrowia dla taty życzę
![]()
Tylko że tym razem serce jest ok. Tylko nie ma krążenia przez te opuchliznę. Wczoraj był cały zimny jak lód, usta białe-jakby przemarzł. Już naprawdę myśleliśmy o najgorszym. W dodatku lekarka podała mu sterydy,których nie może brać-masakra
I mam nadzieję, że tato szybko wróci do zdrowia.
Mamita, ja też gratulujęI mam nadzieję, że tato szybko wróci do zdrowia.
Joanna, wysypka to u nas konkreciarska wyszła, cały brzuszek i klatka piersiowa równo zsypane, plecy też, nawet są krostki pojedyncze na nózkach i rączkach. Ale już powoli blednie. Mam nadzieję, że to nie jakaś różyczka była.![]()

)

Siostra dzisiaj wychodzi z małą do domku
A przecież upału nie ma.
Nie wiedziała że mozna na 4 raty oc rozłożyć