reklama

Majóweczki 2008

mamita- dobrze, ze wreszcie jakieś lepsze wieści.
Szpital to jeden wielki burdel na kółkach.

Dominikowi skóra się poprawiła od kiedy nie używamy Oilatum.

reklama
Mamita, dobrze że Tato ma się lepiej :tak: A z tą kobietą, to dla mnie to jest jakieś chore, tak nie powinno być. Ciekawe czy to ten szpital sobie coś takiego wymyślił, czy wszędzie tak jest, ale pierwszy raz o czymś takim słyszę :no: Ktoś chyba powinien dowiedzieć się o takim procederze.

Ja używałam Oilatum, ale nie działał tak, jak się tego spodziewałam. Lepiej spisał się Balneum. Teraz używamy normalnego płynu Hippa. Natomiast mogę polecić produkty la roche posay z serii lipikar - balsam do ciała i żel do mycia - są bardzo wydajne i starczają na bardzo długo, a naprawdę świetnie działają na atopową skórę.

Lecę bo u mnie juz cisza w domku a jutro jadę z rańca do Taty z nim posiedziec bo Mama musi do pracki a sam jest słaby więc trzeba picie podać, nakarmić itp. Zuzię zawiozę do bratowej więc będę mogła spokojnie z Tata pobyć. Dobranoc

Kamilka dziekuje Ci bardzo:tak:przechodzi mu juz ledwo co widac:tak:ale jestem szczesliwa:-)jedno chociaz z glowy:tak:mam nadzieje ze juz nie wroci:baffled:

Mamita dobrze ze z tata juz lepiej:tak:

my po urodzinkach,bylo calkiemmilo:tak:lece spac papa

Witam.
Kilka dni nie pisałam ale to nie znaczy, że nie czytałam :sorry2:.
Mamita dobrze, że z tatą lepiej. Oby jak najszybciej doszedł do siebie.
A z tą zmarłą kobietą - jestem w szoku :szok: jak tak można postępować z ciałem i z pacjentami przebywającymi ze zwłokami.

U nas robią ogrodzenie. Tata po operacji oka stał się ojcem-dyrektorem ;-) może tylko wskazywać palcem i tyle.
W każdym bądź razie trzeba było zdemontować to stare ogrodzenie. A jak tylko Natalka zwietrzyła noskiem, że płotu nie ma = witaj nieograniczony dostępie na ulicę (jak mamy wyjść na ulicę to aż piszczy z radości - wiecie kamyczki, piaseczek, można się nieźle wyciorać) to już na podwórko ne chciała spojrzeć i łaziłyśmy po tej ulicy. W efekcie musiałam ją kilka razy przebierać i kąpać.
Na szczęście jutro skończą nas grodzić więc tak łatwo się dziewczyny moje nie wydostaną.

W sobotę Natalka zaliczyła swoje pierwsze ognisko. Pozarły ją nieźle komary :szok: ale już bąbelki schodzą. Jako ostatnia z nieletnich padła, dzielnie się spisała. Nawet Ania padła wcześniej.

Kwiateczek pamiętam jak poprzednio był U2 w CHorzowie. Pracuję jakiś kilometr od stadionu Śląskiego i były takie korki, że szok. Przy okazji występował też chyba jako support Linkin Park (jeszcze nie wiedziałam wtedy, że będę ich słuchać). A było to miesiąc i tydzień przed narodzinami pierwszej córki :tak:

Cześć Kochane,

U nas od rana słońce pali, a Amelcia nerwowa, nie wyspana, zęby wychodzą, drażliwa, nie wiem co jeszcze...już mam dość dzisiejszego dnia, a miałam nadzieję, że będzie sympatycznie szczególnie dziś, gdy moje imieniny :wściekła/y:

mamita, super, że trafił się lekarz, który potrafił uspokoić i dać nadzieję, a przede wszystkim cudownie, że z Tatą lepiej :tak::-), co do kobiety zmarłej leżącej na łóżku obok, czekającej na zabranie do czasu aż ostygnie :szok: to nie do pomyślenia, jak tak można, qwa ludzi w tym szpitalu traktuje się jak śmieci, zero szacunku, zarówno do zmarłych jak i żyjących pacjentów...jak pisze Migotka- trzeba to gdzieś zgłosić :wściekła/y:

jo-anna-on, świetnie, że operacja Taty się udała, a z tym "ojcem dyrektorem" ale się uśmiałam :-D:-D:-D, co do komarów są w Mothercare są super bransoletki dla dzieci przeciw ugryzieniom komarów i kleszczom, kosztują 17 zł a naprawdę działają :tak:

imieniny001.jpg

Dotkass, wszystkiego najlepszego z okazji imienin...
mimo nie najlepiej rozpoczętego dnia:tak::tak::tak:

reklama
Szopek - Mały jest u niania, tylko tak mogłam cos napisać. No a dziś mam ostatni egzamin - pytanie tylko czy ostatnie podejscie do niego:-(:-(:confused:

Kimel - gratulavje wielkie, też chciałabym drugiego dzieciaczka, no ale niestety weto jest zdecydowane i stanowcze ze strony J:baffled:

Mamita- trzymaj się, bedzie dobrze, przynajmniej ma Was w poblizu a to bardzo ważne

lecę na ten egzamin-trzymajcie kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry