Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
). R wyszedł, pojechał do naszego przyjaciela, być może nie wróci na noc, więc dziś śpię w dużym pokoju, bo tu mam narożnik, a jakbym nad ranem brała Ami do siebie w sypialni to mogłaby spaść z łóżka tak się wierci, więc tu będzie bezpieczniejsza
(w sypialni łóżku stoi po środku pokoju, frontem do ściany)
Fajnie;-)

No i Zuzia zaczęła marudzic juz strasznie i skończyło się we wózku-zasnęła po minucie

.
i jeszcze cos takiego ze nawet jak sie dziecko obudzi to tak patrzy misio jest kolderka moja jest moj pokoik ok ide spac dalej. 

;-)
, a może i dobrze, bo przynajmniej się przytulamy, a te czasy szybko miną bezpowrotnie :-(, nie nosze jej, bo kręgosłup by mi wystrzelił, więc siadam, sadzam sobie Ami przodem do siebie, głowę kładę na ramieniu i nucę coś, albo syczę tak jak Ty Majce i zasypia
, wózka to wogóle mogłabym już nie mieć, gdyż żadne zasypianie na spacerze nie wchodzi w grę
, jedyne gdzie zasypia poza domem to samochód ;-)
. Ja także zauważyłam, że gdy Ami zaśnie samodzielnie, nawet z ogromnym płaczem to śpi dużo lepiej
, problem mam jeszcze z poranną pobudką, budzi się i płacze...liczę, że to minie