reklama

Majóweczki 2008

Ja właśnie dostaje pierdolca, w Amelię jakiś demon dziś wstąpił, oczy jej się kleją, ale o spaniu nie myśli, już nie wyrabiam, chyba coś mnie trafi zaraz :wściekła/y:, nie mam już siły, dziś mam kiepski dzień na takie fantazyjne pomysły mojej córki :wściekła/y:

reklama
Ami powoli zaczyna padać, ale czy jej się za chwilę nie odwidzi, tego nie jestem w stanie stwierdzić :dry::confused2:...pogoda u nas się psuje, a ja chciałam pranie na balkon wyrzucić, by przeschło na powietrzu, a tu będę musiała rozwiesić w domu, by się "kisiło" :no:

Amela usnęła, oj byle by pospała :tak:, ja piję zimną już kawkę :dry: a za oknem leje deszcz, oj niech popada, bo szaro za oknem i szumi może dłużej moje dziecie pośpi...teraz jestem na siebie zła, że byłam dla niej nie dobra i się na nią denerwowałam, bo była taka pewnie przez pogodę :zawstydzona/y:

u mnie już przestało padać. Moje dzieci śpią :szok: oba naraz :szok::szok::szok:
Majka sama się położyła i zasnęla a młodego ululałam w huśtawce. Jaki relaks :-D

Dotkass a Ty sie nie obwiniaj, każdy ma czasem gorszy dzień i to zupełnie normalne, że czasem brakuje nam cierpliwości

Hej dziewczyny , w czwartek popoludniu wcieło nam internet i nie bylo go aż do teraz ,pomimo wszelkich zabiegów:no: Czulam się jak odcięta od świata ...caly tydzień Więc komunikuje ze jesteśmy Pomału nadrabiam zaleglości wiec mam nadzieje że jak go znów nie wetnie to bede na bieżaco

Witaj Sylwia :-)

R wrócił, więc zapowiedziałam, że następne wyjście moje, a w sobotę robię sobie "dzień leniucha", czyli śpię do której mi się podoba, robię sobie maseczki, itp... cały dzień dla mnie, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :dry:

Piję sobie teraz herbatkę czerwoną i szykuję się psychicznie na robienie gołąbków na jutro :tak:;-)

reklama
jakie to gołąbki?

Zwykłe, kapusta biała z mielonym mięskiem (z indyka) dodałam cebulkę i lekko przyprawiłam mięsko, a potem zalałam sokiem pomidorowym :tak:, nie ma tego przepisu, poprostu połączyłam produkty, które można jeść na diecie Dukan'a :tak:, zawsze dodawałam też ryżu do mięsa, teraz zrobiłam bez :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry